Diyagram ağustosa göre çok iyi
Tokatli6060 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Evet arkadaşlar birçok olaya gebe olacak bir sistemi karşılamaya hazırlanıyoruz ne yalan söyliyeyim kışın sistem takip ediyormuş gibi hissettim kendimi.
7 ağustos ilk saatlerden itibaren batı karadenizde yağışlar başlayacak ve bu yağışlar zaman zaman etkili kuvvetli yer yer aşırı olabilir. Kararsızlık seviyelerinin yüksek olması lifted indeks değerlerinin -9 civarında olması yüksek yıldırım şimşek aktivitelerine deniz üzerinde hortum ve dolu ihtimali de olduğunu gösteriyor. Yağışın 8i akşam saatlerinde bölgeden çekileceği gözüküyor. Ama ara ara yağışlar devam edebilir.
Orta ve doğu karadenize bakacak olursak öncelikle trabzona değinmek istiyorum yağış açısından çevresine göre yine az yağış alacak gibi duruyor. Trabzonun doğusu rize ve artvin kıyıları ile samsunun doğusu ordu ve giresun çevrelerine ecmwf 400mm yağış veriyor. Durum ciddi gözüküyor.
7si öğle saatlerinden itibaren samsun ordu civarlarında kuvvetli yağışın başlamasını bekliyorum akşam saatlerinde bölgenin doğusunda da kuvvetli yağış olacak. Bu yağışlara kararsızlık seviyesinin yüksek olması ve lifted index değerlerinin -9 civarlarında olmasından dolayı çeşitli olaylar( yüksek yıldırım aktivitesi dolu denizde hortum) gibi eşlik edebilir. Sistemin netleşmeyen kısmı samsun ordu ve giresun civarı duruyor burayla ilgili daha detaylı yorumu yarınki güncellemelerden sonra paylaşacağım.
Tüm bölge genelinde şiddetli hava olaylarına karşı dikkatli olalım sağlıcakla kalın.
Hocam 20 30 mm bizde birşey kaparmıyız
-
Bolu’da yangın çıktığı an geçmiş olsun. Bütün Bolu yanar,sebebi çok yanıcı ÇAM AĞAÇLARI en yüksek Türkiye’de Bolu’da.
vallaha tokatta full çam ağacı
-
1 OCAK - 1 AĞUSTOS ARASI DÜŞEN TOPLAM YAĞIŞLAR
EN ÇOK YAĞIŞ ALAN İL: ZONGULDAK:978.3 MM
EN AZ YAĞIŞ ALAN İL:ELAZIĞ 92.4 MM
KAHRAMANMARAŞ VE UŞAK'TA VERİ YOK
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Buradan bir il seçerek bedava 3 fidan bağışlayabilirsiniz
-
-
Fevzi Burak hocam kütleler bizide vurur mu
-
1.Seviye uyarı vermiş
-
Ülkelerin sıcaklık rekorları
-
-
Sen ona eş bul ve Yavru al.
Bu size de alışmıştır artık yıllardır
alıştı abi vallaha artık aileden biri oldu
-
Maşallah güzel ve sağlıklı görünüyor.Tek mı? eşi varmı?.Tek dişi erkekten de asabi olur genelde
Epey Zaman geçmiş yavruluk kalmamış,biraz az konuşur bazende hiç konuşmaz dişi muhabbet kuşları.
Abi dişi tek 3.5 yaşında konuşmuyor :D
-
Sıcaktan kuş eriyecek :D
-
1 OCAK - 16 TEMMUZ ARASI DÜŞEN TOPLAM YAĞIŞLAR MARAŞIN İSTASYON SIKINTILI
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Tokat - Almus barajına gittim iyi geldi havası