Deniz kıyısına kar olmayan sisteme sistem diyemiyorum maalesef ama lodos arkası karayel olması her zaman etkileyici yağışlara ve sıcak havanın ani soğumalarına yol açmıştır. O soğuma bile güzel.
Gokhan6167 tarafından yazılan gönderiler
-
-
MGM GÜNCEL
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Lodos arkası karayel mi en sevdiğim..
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
CFS uzun vadelisi parmak ısıracağımız bu da kaçar mı diyeceğimiz tahminler yayınlamış. Kasım ve Aralık ayında sistemler kaçırıyoruz 😂
-
Hissedilen sıcaklık 9 derece rüzgar hamleleri üşütüyor
Asma deresi ne durumda acaba hiç bir yerde bişey göremedim
-
Radarlar bozuldu galiba windy de falan sıkıntı var
-
Zonguldak ta yağış etkisini iyice arttırdı sabahin erken saatlerinden beri
Fevkani köprüsünün orası taşabilir
-
TV sinyalleri gitti derler
Demekki fena yağış olacak ve başlamış ki sinyaller kesilmiş
Kazasız belasız yağsın inşaallah
Okullar tatil edildi. Fena bir yağış var şuan ama TV sinyalinde sıkıntı yok bizimkinde en azından
-
Afaddan telefonuma uyarı geldi Zonguldak fena geliyor
-
8 yaşındaki yarın okuluna gidecek Narin'e kıyanlar elektrikli sandalyede idam edilmeli
-
Teşekkür ederim yeni gördüm kusura bakmayın
Gokhan6167 doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Doğum günün kutlu olsun Gokhan6167 hocam
-
Bu akşam Ilgaz
Herkese selamlar. Ilgaz Dağında otelde çalışan tanıdıklarım var fena kar yağıyor şuan orada story falan atıyorlar. Mayısın 13 ünde kar 😂
-
22 Martta gözüken şey Türkiye'ye girerse bu yaz fındıktır falan biraz zor olur.