24 aralıklarla atıyorum..Lazım olunca hoyt edin arayı kısa tutayım ustalar
15 OCAK
GFS GECE GÜNCELLEMESİ
Hoyyttt 72 den sonra 12H dönebiliriz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur24 aralıklarla atıyorum..Lazım olunca hoyt edin arayı kısa tutayım ustalar
15 OCAK
GFS GECE GÜNCELLEMESİ
Hoyyttt 72 den sonra 12H dönebiliriz
Şunu görmeden ölmesem 😅
Yaylaya çıkarsun görürsün daa
Hem sempatik hem yakışıklı 😂
Ben
Eskiden yakışıklı idik
5 dakikaya kadar atmaya başlarız hocam
Bu forumda herkes bu ara çok gergin ve can sıkmaya başladı. İnsanlar ayrışabilir. Ben sistem var derim. Semih Ö. yok der. O benim yorumum diğeri onun yorumu. Model bilgisi olan tahminciler ve analizciler bile arasında ayrışmış ki ayrılabilirler de. >>>WinteR<<< sistem var der Sinan ve Eren yok der bunun gibi mesela. Son zamanlarda baya bir saygısızlık dönmeye başladığını düşünüyorum. Fikir ve görüşler absürt bile olsa saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum.
Hala modeller arası mutabakat yokken ocak ayını kapadım sistem yok fos fıs demek bana saçma geliyor GFS bişeyi bildi diye herşeyi bilmek zorunda değil. Son 72 saate kadar takibe devam. Umudun olduğu yerde mucizeler çiçek açar. ECMWF güncellemesinde görüşürüz iyi akşamlar
gfs sistem mistem yok diyor ocak ayını kapatmakta haklıymışım
Ecmwf'ye bakalım bir de
GFS nin dönüş sinyalini izlemeye geldim
Herkese çok teşekkür ederim. Günümü güzelleştirdiniz ❣️
Günün de senin gibi oldu yani 😂
Sadece nao ya bakıp tahmin yapanlar fena patladı
Dikkat et sende sadece GFS modeline bakıp insanlara fena patladı diyip sonra kendinde patlama 😜
Ecmwf ile GFS arasında hala çok ciddi fark var. Bakalım GFS öğle nasıl gelecek
Saadet doğum günün kutlu olsun. Nice yıllara❤🎂🎁🎉
GFS akşam güncellemesi sonrası diyagramında kıyılar içinde karlı sistem olanağını baya bir arttırdı aslında. Bir sistem kesin ve net var ama sadece gücü net değil
Es kaza sistem gelirse siz tebrik edip özür dileyecekmisiniz hocam? 😬
Kesinlikle dilemeleri gerekiyor
Ben niye beğenmedim
Az sonra göreceğiz neyiz ve nerelerdeyiz