Akıl yaşta değil baştadır 22 yerine 12 de bunu düşünmek için iyi bir araştırmacı ruha sahipsindir 😉
Biz de farklı bişey demedik 12 yaşındayken mantıklı geldiyse bir önemi yok takılma dedik 😂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAkıl yaşta değil baştadır 22 yerine 12 de bunu düşünmek için iyi bir araştırmacı ruha sahipsindir 😉
Biz de farklı bişey demedik 12 yaşındayken mantıklı geldiyse bir önemi yok takılma dedik 😂
Kıpraşma gece gece
Dayı bana hoşgeldin dediğin arşivide çıkar Allah sen merak ettim dedin mi acep
Ben ilk geldigimde buzul çağının sormuştum şimdi nereden nereye
12 yaşındayken mantıklı geldiyse önemi yok 😂
Dayı da ben gibi işsiz çıktı tüm arşivi çıkardı 😂
Saadet in pazartesi doğum günü pazartesi Saadetin konumuna sistem indirene puan verilmeli 😂😂
Ben geldiğim de kimse beni böyle karşılamadı 😅
Biz seninle aynı yıl 1 ay arayla girmişiz yoksa sen benim fake hesabım mısın saadet 😂😂😂
Gfs'nin duygularınız ile oynamasına artık izin vermeyin
Benim GFS ile işim yok üstad ben 9 gün varken harika sistemi 3 5 gün kala nerdeyse sistemciğe çeken modellere güvenmiyorum bu sene zaten hiç güvenmiyorum. Ucundan kaçanlar mı dersin 850 hpa varken 500 hpası kaçan mı dersin dersin de dersin
Ya Allah Bismillah Allahu Ekber o neymiş öyle yaa Semih Ö. inşallah gelir inşallah
Sinan abi ne der bu işe? Kar yok derken maalesef risk aldı, kötülemek için demiyorum yanlış anlamayın sadece fikri değişti mi onu düşünüyorum.
Daha 9 gün vade var bozabilir
Ecmwf güzel geliyor yok mu paylaşan
Senden son bir şarkı istiyorum sadece son bir şarkı
Ben muradıma erdim 😂
Sonundaaa hani ig ye atmamışın video 😂
[attach='90895','none','false'][/attach
Saadet foto baya iyi çıkmış yalnız 😂
Deniz üstünde kütleler var ama uzaklar baya bu 500 hpa ile karadeniz bu kadar çalışıyorsa -38 -42 civarı bişey girdiğinde düşünemiyorum