İcon sabah günceli üst seviye sağlam
Gokhan6167 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ben şubattaki efsane ye
Ben şubat sistemlerini sevemedim hiç hocam temp 850 de en az -12 girecek ki kurtarsın yoksa güneş açtığında anında erime oluyor. Hayırlısı olsun ama ocağın tamamiyle kayıp olması üzücü
-
evet yüksek olasılıkla biraz stresten uzaklaşıyoruz
Karsızlık stresine girerim ben artık
-
Bu benim için süresi az olduğundan sistemcik diyeceğim sistemden sonra Ocak ayını kapatacak YB üzerimize yatıyor sanırım ne anladım ben bu işten
-
Saadet 15 ocak Trabzon'a kar indirebildin mi? Doğum günü sürprizi olur belki 🤭
-
Herkes beğendiğine göre kim beğenmedi
Ben beğenmedim ull yarat süreyi arttır eren 😂
-
Güncelleme bitince ayın 15 ine kadar olan kar haritasını atabilecek biri var mı?
-
Türkiye'nin en ünlü meteoroloji uzmanı
Havaların Sesi çıkışlı.
Bu spor yorumcusu sinem vardı onun akrabası mı?
-
Athena eline sağlık. Ben bu sene daha model takibi falan yapmayacağım. Çünkü Sinir katsayım artıyor. İyi geceler.
-
Oha GFS hepsini bir anda güncelledi. Bu arada eline sağlık Athena
-
Arkadaşlar ben Winter hocam için sinerji olsun diye müsadenizle ateş edeceğim
-
Önemli anlarda modellerin aldığı şekil şemal
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Yine model sonu canavarı klasik GFS 3 güncelleme verir yine sonra fıslatır her zaman ki hali 😂
-
Yazık valla başka bişey denmez dün 3 güncelleme üst üste çok sağlam soğuk ver 13 14 üne bugün kuş olup uçur. Yeminle modellere artık zerre güvenim kalmadı.
-
Artık sıkıldık dün çok güzel bugün kötü. Son yıllarda gördüğüm en kötü yıl. Modeller bir türlü bişeyleri çözemiyor. Bütün aylarda böyle oldu.