Bu akşam Ilgaz
Gokhan6167 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Herkese selamlar. Ilgaz Dağında otelde çalışan tanıdıklarım var fena kar yağıyor şuan orada story falan atıyorlar. Mayısın 13 ünde kar 😂
-
22 Martta gözüken şey Türkiye'ye girerse bu yaz fındıktır falan biraz zor olur.
-
2023-2024 WİNTER THE END
-
Eren hala kıyılar için kar yapabilecek potansiyelde bir sistem beklentin var mı?
-
Kışın maâlesef bittiğini 28 ocakta söylemiştim. Bende isterdim kıyılara kar yağsın ama sadece 1 defa örtü görebildik bu sene. Kar yağsa bile güneş açılarının dik gelme durumundan dolayı düzgün bir örtü alabileceğimize inancım yok.
-
Hakeme rağmen Alanya'yı yenemediler.
-
İnşallah gelir ama bence gelme ihtimali yok gibi YB üzerimize yattı şubatın 10 gününü rahat yer. Benim sistem beklediğim tarih 14 şubat sevgililer günü 3 yıl sonra tekrar.
-
Peki saat kaç
Öğlen de boş bir akşam kaldı elinde 😜
-
Sinan hocam 31 ocak geldi çattı. Hani nerde? İki ana modelde de yok. 😜
-
Bu gece ve yarın üst seviyede -36 -37 ler var belki sürprizler olabilir en azından ben Esenköy tarafında sürpriz bekliyorum yine
Sürpriz değil ben kaç gündür pazarı pazartesiye bağlayan geceyi bekliyorum bu gece yağış olursa grapuel anlık birikimler yapacaktır.
-
Şubat ayında bu gelmeli aşağısı lazım değil
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sulu kardan grupele geçtik. Şu an alaca bulaca örtü oluştu. Yağış akşam saatlerinde olursa beyaz örtü olur gibi
Üst seviye -35 giriyor galiba gece umarım olur
-
Konumumda anlık sulu kar hakim sizde durumlar ne Zonguldakli67
-
Pazartesi güzel kky ve kar geçişleri olacak gibi
500 hpa -34 -35 giriyor bence de olsun