Yılbaşında kim iyi demiş 😃 en son kaç yıl önce yılbaşında sistem aldık
2016 da aldık en son galiba
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYılbaşında kim iyi demiş 😃 en son kaç yıl önce yılbaşında sistem aldık
2016 da aldık en son galiba
Suudi Arabistanlı diplomatlar, bakanlar Türkiye'ye geldiğinde Anıtkabir'i bile ziyaret etmiyorlar tek onlara uygulanıyor bu istisna. Ayrıca bizim içimizde de çok büyük şeriatçı bir kitle var maalesef
Araplar laik cumhuriyetin düşmanlarıdır.
15 Ocak civarı sistem ihtimali
Abartmadan yazıyorum havada yerde kar bu tarihlerde olabilir
Sahil kenarında olan şehirler için
Yoksa bu kış 2012 ye mi benziyecek o zamanda ilk tutucu kar 14 15 ocak civarı yağmıştı 😂
Gelir gelir bende sanmıyorum 15 Ocak civarı. Bir şeyler olabilir gibi
Sürekli öteleniyor maalesef bir şey olacağı yok gibi hele ecmwf 240. saate bakın ne kadar kötü
Toparlanın yavaş yavaş gelo deme zamanı geliyor
Sanmıyorum 😞
ule noluyo ya
Son saatler komedi gibi ya sistem vermemek için düzü tersine tersini düzüne cevirdi resmen. Yani ilk baştaki sistem için gerekli olanl basında dizilimi ile simdiki dizilimi yan yana koyun anlarsınız. Resmen Demir kubbe misali sistem savar gibi modeller var.
Çünkü bu modeller Türk değil Amerika ve Avrupa bizi kıskanıyor ondan oluyor bunlar 😂😂
250 Puanlı bir anket yapalım. Alıntılayıp skoru doğru tahmin edene 300 puan ekstra atalım.
Yine 0 0 biter penaltılara gider penaltılarda Fenerbahçe alır
Valla ben bugün bir kez daha dedim ki iyi ki Trabzonspor var ligde şampiyon olmuşta büyük maç havası yaşatıyor. Yeminle şu maça dünya derbisi demeye bin şahit ister ki 433 te millet dalga geçiyor takımlarla
böyle yapmayın ama yapmayınca içimde bir burukluk oluşuyor neyse bunun içinde bir kural koyarız sonrakilere 2400 de benden
Hahahah mustafa sen adamın hasısın eyvallah sadece şaka yapmıştım her şakamda senden puan alıyorum bende de bir burukluk oldu şuan
Ankette beraberlik verdim dayı maçın kadrolarını görünce tahmin değiştim o sayılmaz 😂
Sıkıcı değildi bence. Hakem biraz temasli oyuna izin verse farklı skor olurdu. Ben Ferdi'yi yine çok beğendim. İsmail Yüksek ve King girdikten sonra gayet iyi top yaptılar. Galatasaray'da her pozisyona giren Demirbay dikkatimi çekti.
Çok sıkıcıydı sen Fenerli olduğun için sıkıcı gelmemiş kardeşim bence ☺
Gokhan6167 Tebrikler beraberlik diyerek tek doğru tahmini yapan kişi oldun
O yüzden tahmin eden herkes kadar 300 puan almıyor muyum 😂😂
İki takımda tehditkar bir kadroyla çıkmış beni şaşırttılar ama kadrolara bakınca Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-0 yeneceğini düşünüyorum.
0 0 ı değiştirmeseymişim keşke 😂😂