Gelo mu yoksa 🤭
Gokhan6167 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Herkese günaydın. Eren gece bana 250 puan göndermişsin neden? 😂
-
model sonu çok kötü geldi 🥲
-
Gelecekte yaşayabiliriz geçmişi
Maalesef hiç bir zaman geçmişi gelecekte yaşayamayız keşke yaşayabilsek 🥲
-
GFS yine 27 sine bişey vermiş ısrarcı olması iyi sıra Ecmwf de hadi bakalım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Efsanevi gerçekten 10 gün var vadeye tabi değişecektir maalesef
-
Off -42 bırakmış be Akıllara Mart 2022 gelir
Mart 2022 den daha etkili olur keşke gelse böyle uzun geceler devam ederken güneş açıları dik gelmiyorken
-
Günaydın 🌸
Vayy saadet hanım günaydın 😂
-
Modeller ayın 16 sı yani yarın tepemizdeki soğuk gayet iyi yine ucundan sistem kaçırdık 24 25 te aynı şekilde GFS sanki yılbaşına karla gireceksiniz demiş ama hadi bakalım. 😂
-
Ben Aralık ayını tamamen kapadığımı söylemiştim. Peki model yorumlayan hocalarım neler söylerler. Aralık ayını tamamen kapadık mı
-
Aralık ayının boş geçeceğine inanamıyorum cidden. Kasım ayında gördüğümüz görüntülerle farklı bir aralık beklemiştik hepimiz
-
Ben kendi açımdan Aralık ayını kapadım maalesef
-
Son 3 yıldır Premier Ligi izliyorum süper ligden bayağı uzağım. İyikide uzaklaşmışım rezil bir yönetim var. Böylede devam eder sanırım. Devlet somut el atmadan futbol kolay kolay düzelmez
Bu sene premier lig maç yönetimleride rezalet Tottenham Liverpool ve Tottenham City maçlarında olanlar özellikle resmen skandaldı
-
Duyduğum en saçma cümle budur sanırım nasıl jma dan cop olabiliyor sanırım siz algoritmasını cozdunuz modelin 😂
İroni yaptım sistemi o verdiği için dün akşam
-
ben bu güncelleme ile jübile yaptım daha da el atmam
Bence de sen sal 😂