Zonguldak'a hala doğru dürüst bir yağış düşmedi 2 gündür yağış gösteriyordu bugünde güneşli bir havayla uyandık
Gokhan6167 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Herkese merhabalar. Sizce Başakşehir'de gerçekleşen sel felaketinin sorumlusu kim?
-
Çok teşekkür ederimm 😊
Gokhan6167 doğum günün kutlu olsun abim..
-
Herkese günaydın HS ailesi... Samsun'da yaşayan arkadaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
-
5 Nisanda bişeyler olabilir 2 nisana kadar takibe devam 😂
-
Semih Ö. Alaplı tarafına giren kütleye bak tırnaklarımı ısırcam
-
Semih Ö. son posta geliyor kısa süreli olur muhtemelen
-
Semih Ö. ve Gokhan6167 olmasa konu hareketsiz kalır. Teşekkürler. Diğer üyelere de teşekkürler.
Abartmayalım Havist hocam 😂
-
Ama şunu diyim buna da şükür ben bu sistemde bu kadarınıda beklemiyordum
-
Şapır şupur erime sesleri gelmeye başladı öğlen olması sıcaklıklarında artmasıyla birlikte doğal olarak sistemin de sonuna geldik gibi görünüyor nisanda yine sistem gelip kar yapar mı bilmiyorum iç kesimlere belki yapar kıyıların işi çok zor bıçaksırtı yani bu son sistemimizi bugün 2023 kışı adına yaşamış olabiliriz yani. Nasipse 2024 kışına inşallah artık.. Genel manada kışı değerlendirecek olsam hala gözümde bir 2014 açıkcası mart sonunda kar yağmış olsa bile
Bence tam 2018 di
-
Ereğli hep daha fazla yagış alıyor nedense
Daha yağmaz herhalde
-
Ne yağdı be tek kalemde 5 cm kar bıraktı
Aynen öyle ama ereğli tarafına giden kütle daha sağlamdı
-
Valla öyle dedigin gibi
Güzel bir kütle yaklaşıyor bize de
-
Radardaki efsane kütleler bartına gidiyor bartın kuduracak
-
Öğlen oldu hala sıcaklık 0 derece Bolu da bile -1 neredeyse Boluyu geçeceğiz birde sahil şehri yani Bide tarihlerden Mart sonu sonuçta baya dik geliyor buna rağmen bence çok extrem bir değer şuan
böyle dedin 1.1 e yükseldik 😂