Bu gece ben uyku uyuyamam nasıl elendik aklım almıyor hala
Gokhan6167 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kış bence bitmiş o yüzden model takibine gerek yok
-
İkinci etabı da Karabük'te oynanacak
Evet biliyorum pazar günü saat 14te
-
Zonguldak Kömürspor - Karabük İdman Yurdu maçında elde edilen 251 bin 250 TL bilet hasılatı depremzedelere bağışlanacak
-
Hayırlı sabahlar herkese
-
Kaç saattir aşırı sinirliyim ve moralim bozuk Sahutt hocamın mesajını görmesem öfke kusucaktım buraya
-
Kuzenimi, canımı kaybettik.. Cansız bedenine ulaştık. Her şeyi yaptık çıkarmak için. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Ellerimizle kazıdık binayı. Girmeye çalıştık. Başaramadık. Zonguldak'tan gelen gönüllü madenci abilerim gitmeyiz çıkarmadan dediler. Çıkardılar. Canım yanıyor. Kaybolduk arkadaşlar kaybolduk. 2 güne çıkacağız şehirden. 3 kuzenimi toprak altında bırakıp çekip gideceğiz.
Başın sağolsun güzel kardeşim. Allah rahmet eylesin. Çok zor bir durum ne denir bilmiyorum.
-
Selamünaleyküm hayırlı günleriniz olsun inşALLAH
-
Konumumda yağış saf kara döndü çatılar ve bahçelerde mini örtü oluştu
-
Zonguldak Kilimli konumumda şuan çok kuvvetli sulu kar var ve radarda yağış göstermiyor
-
Kış boyu beklediğim ao yeni kendini gösterdi olmadık zamanda ama hayırlısı diyelim artık Gelecek olan sistem batılı giriş olacak arakdaşlar 13 sistemide daha güçlü bir hale girebilir.
İnşallah doğuya güneydoğuya yağacak karın hepsi marmara ve karadenize yağar
-
Selamün Aleyküm HS
-
Madencileri iş bilen adamları çok geç gönderdiler deprem bölgesine AFAD falan hikaye TTK madencileri değişik şekillerde kurtarmalar yapıyor Zonguldaklı olduğum için bazen o kadar gururlanıyorum ki
-
twitter neden kapandı diyordum bu yüzdenmiş demek ki
Çok iyi oldu
-
Sistem bitti sonunda.İnşallah sistem gelmez deprem bölgesine.İlk defa kar,soğuk gelmesin diyorum.En azından kuraklık zayıfladı.Artık tamamen toparlanana kadar yağmur,kar falan gelmesin mümkünse.Daha fazla insanımız ölmesin soğuktan,kardan,kıştan.
Yağış olmazsa bence daha kötü hava açınca üşütüyor