SON DAKİKA: Dünya Sağlık Örgütü, Türkiye'deki deprem için en yüksek seviye olan '3. Seviye Acil Durum' ilan etti. Kaynak :T24
Beyaz yazsaydın bizde okuyabilseydik
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSON DAKİKA: Dünya Sağlık Örgütü, Türkiye'deki deprem için en yüksek seviye olan '3. Seviye Acil Durum' ilan etti. Kaynak :T24
Beyaz yazsaydın bizde okuyabilseydik
Zonguldak'tan TTK madencileri gitti baya yine gidiyor belki Zonguldakli67 de gitmiş olabilir
Enkaz kaldırma 1 ay sürecek sanırım bu gidişle
Zonguldak Kilimli'de kar etkisini arttırdı 15 dakikada yerde örtü oluştu bile böyle devam ederse 10 cmler görülebilir kar şuan çok yoğun
GFS öğle güncellemesine bakayım dedim alışkanlık olmuş ayın 20'sine efsane indirmiş öğlen bu modeli mutlu mutlu paylaşmak vardı şimdi çok üzgünüz çok kötüyüz çok 😞
Cok yogun yagıyor hastaneden geldim bastırdı 15 dk da beyazladı hala devam ediyor şükürler olsun 7 Şubat geçte olsa kar gördük bu senede
Karadeniz üretmeye devam ediyor sence güzel bir dek yakalar mı Kilimlide hiç kar yok şuan yerlerde birazcıkta olsa moral olurdu moralimiz çok bozuk
Arkadaşlar bu bölge konusu açıksa diğer bölge konuları neden kapalı söyler misiniz? Karadeniz de bişey sorucaktım paylaşım yapan hocama kapalıymış
Gokhan sabahki konuştuğumuz miktarı geçti can kaybi
Maalesef ki böyle giderse 10 bin kişiye kadar gider ölüm sayısı daha ulaşılamayan 1500 e yakın enkaz varmış.
2824 yıkılan bina ihbarı alındı.
2. depremden 7.5 den önce ki miktar bu şimdi o ikiye katlasa 6000 diyelim 6000 binada 10 daireden 60.000 daire 4 kişi yaşasa 240.000 kişi 240.000 kişi depremden etkileniyor ancak yaralı sayısı 5000 küsür
Daha çoğu yere yardım ulaşmadı çok artacak bu sayı hatta malatyada bir binaya yardım ederken diğer olan depremle yanındaki bina yardım edilen binanın üzerine göçmüş arama kurtarma yapan ekiplerde enkazda kalmış durum aşırı vahim
Kendimi bildim bile üst üste 2 kere 7 üstü deprem görmemiştim ne kadar kötü bir döneme denk geldik görmediğimiz şey kalmadı yaşım daha 22 çok kötü çok acı çok
Depremi tahmin eden adamın 2 şubat youtube videosu nasıl tahmin ettiğini anlatıyor burada
Bu doğru bu arada depremler tahmin edilebiliyor artık ama ne zaman olacağı tahmin edilemiyor ne zaman olacağı tahmin edilse zaten asla ölüm olmaz
Allah'ım sen koru yarabbim.99 depremini yaşamadım ama babamın ve annemin anlattığına göre çok şiddetli ve yıkım çok fazlaymış.Bu depremde 99 depremine eşdeğer depremmiş.Allah'ım sen yardım et...
Bu o depremden çok daha kötü ne yazık ki
Deprem bölgesinde 1710 bina şuan göçük statüsünde. Can kaybını bölgedeki insanımızın hassasiyeti açısından yazmayı uygun bulmadim sizler paylaşabilirsiniz bir hayli fazla ve dahasida olacaktır. Son yılların en büyük felaketi ile karşı karşıyayız geçmiş olsun. Çok zor zamanda çok zor şartlar altında gerçekleşti bu vahim afet. Ve sonuçları çok ağır. İlk gelişmeler bu sekildeydi
Maalesef şu ana kadar 284 kişi hayatını kaybetti ve 2000 kişiden az ölüm beklemiyorum ne yazık ki maalesef ki keşke iyimser olabilsem
Eder hocam 😥
Artçılar olsun faylar yerine oturur daha büyüğü olmaz bir daha uzun süre yani umarım 😞