Hayırlı akşamlar ne var ne yok HS ailesi
Gokhan6167 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yarın da memleketimin takımı sporda ve futbolda tekrar dirilişi olan Karabük İdman Yurdumuzun Bölgesel Amatör Ligde ikinci yarı açılışı lig maçı var Ankara Takımı Gölbaşı Bldspor ile inşallah o da kazanır 4büyüklere çelme takan Karabükümüzü özledik bir an önce gelir Süper Lige Başkan Adem Aydım çok çaba harcıyor ve şehir inandı stad full çekiyor her hafta kısa sürede hedefe ulaşır Karabük İdman Yurdu inşallah
çok antipatik bir takım devrek kozlu ereğli maçlarında hep olay çıkardılar umarım kozlu ya da ereğli çıkar 3. lige
-
Gokhan6167 galibiyet geldi reis zor da olsa son dakika golüyle 90+6 da
Aynen stadyumda bağırmaktan sesim gitti son dakka golüyle tanımadığım insanlar bana sarılıyor 😂😂
-
Zonguldakspor-Kırklarelispor maçı son durum Zonguldak Karaelmas Köksal Stadında oynanıyor ilk devre 0-0 [
maçtayım ilk devre bitti ikinci devre başlamak üzere
-
Bir sonraki sistem nasipse 17 Şubat milli tarihlerde inşallah 17 Şubat 2015 gibi olsa güzel olurdu
Çok zor ama bakalım
-
Samsun sahil bandı için de geçerli mi bu sıkıntılar yoksa 100mt ustu icin mi ve ilk kar tahminize göre sahil bandina hangi gün düşer ?
Pazartesi akşamı veya Salı günü düşer bence
-
ECMWF heyecan verici bitmiş 3 4 gün kala sistem ufalandı şu yukarıdaki de 3 4 gün kala bize gelse şaşırmam
-
Hayırlı sabahlar Ailesi herkesten tek tek özür dilerim böyle bir durum birdaha yaşanmayacak emin olabilirsiniz tekrardan hayırlı sabahlar hayırlı hafta sonları.
Herkes çok istiyor kar yağışını bazen bende kendimi kaybediyorum ama nasipten öte köy yok
-
Aleykümselam Sinan hocam ayrıca herkese hayırlı sabahlar
-
ALLAH'ım ne olursun sen büyüksün bize bir mucizeyi yaşat
-
3 4 gün kala böyle bir rezaleti kim beklerdi yazıklar olsun daha model falan takip etmeye gerek yok umudum kalmamıştı 6 ocaktan sonra deli gibi umutlandık tam geliyor dedik yine battı kış benim için bitti 27 şubat 3 mart arası bir beklenti var ama onunda bir tane parazit tarafından mahvolacağına eminim artık
-
Konuyu meşgul etmeyelim
Şubat ayının keyfini çıkaralım
Pandora kutunda büyük hissediyorum sabah işin gücün yoksa ECMWF sende olsun 😂
-
Kaos mu var en sevdiğim tam uyuyordum kokusu geldi kim ne demiş bakayım hemen 🤪
-
-
Saat gece 01:13 olmuş hayırlı geceler ben çok geç kaldım uykuya
Bu aksiyonlu zamanlar uyumak zor iyi geceler