Zonguldak'a bir buçuk saate kadar güzel kütle geliyor gibi.
Tam saati de o saatler direkt yere yapışır düşen tane
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturZonguldak'a bir buçuk saate kadar güzel kütle geliyor gibi.
Tam saati de o saatler direkt yere yapışır düşen tane
Hayde Zonguldak be yap artık şovunu bekle bekle ciğerim soldu
Radara bakıyorum sürekli kütleler hep istanbul Avrupa yakasına kayıyor yalova tarafına hiç gelmiyor bu millet neden oluyor anlamıyorum cidden
Yalovaya güzel sayılabilecek bir kütle girmek üzere 20 dakika içinde
SON DAKİKA: Tribünde yer alan bir Fenerbahçe taraftarına saldırıldığı ve ırkçılık yapıldığına dair anons yapıldı. (TRT Spor)
Belçika'da ortalık karıştı hakem soyunma odasına gitti.
vortex anında rüzgarla beraber tipi görür müyüz skew t ne diyor bakmak lazım
Oluk oluk aksında tipi rüzgar olmasada olur hiç durmadan şöyle yoğun 3 saat yağış alsak yeter bana
Galatasaray en azından puan alarak elendi. Keşke 400 baz puan alabilseydi ama 200 baz puanda iyidir. Çekya'nın tek temsilcisi kaldı plzen o da bugün elenir büyük ihtimal tekrar 9. luğa yükselir Türkiye muhtemelen
Snow Hound ruzgar yarın batı kuzey batı ve kuzey yönlerden. Sanırım bartin açıklarında da bir burgac (vorteks) var. Ruzgari karayelden tam Zonguldak üzerine üflüyor. Sanırım o yüzden mgm turuncu alarm verdi Zonguldak için.
Evet icon arpege gfs hepsinde bariz görünüyor
Aynen güzel kütleler yolda karasu tarafından geliyor ama onların gelmesi bi 10 buçuk 11 i bulur gibi. Şu anda yağış az az yağmasına rağmen yavaş yavaş beyazlatıyor güzel bir kütle gelse olacakları düşünemiyorum.
Hava çok soğuk normal yere düşen her tane yapışıyor
kutleler derinlesiyor istanbul. 03.00 e dogruda yatayda hacimlenir. gelsin 40 dbz ler. size gelsin ki bizede gelsin
Batı Karadeniz ne olur yavaş yavaş kütle oluşuyor ama çok uzakta bu gece iyi kar görürmüyüz
Burada yağıyor ama çok hafif geceden sonra aksiyon başlıyor işe gitmeseydim nöbet tutardım mutlaka
Sanki iyi kütleler geliyor
mustafa28 atarmiyiz 4 tane ?
Günay olmasa 5 likti bu maç günay tuttu zaten bu kadar maçın içinde GS 60'a kadar gol atamazsa okan osimhenleri falan komple alır oyundan
5-0
Günay olmasaydı net olmuştu ilk yarıdan 😂
Yarın içi vortex verdi.. saat yönü tersi dönüşü ile rüzgar karayele döner yoğun kar yağar
İnşallah şov olacak 🥶
Semih Ö. Zonguldakli67 icon akşam günceli yağış fena verdi Zonguldak'a 🥶