Alacağız gibi sen ne düşünüyorsun ?
Kütle gelir gibi duruyor ama güç kaybedebilir.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAlacağız gibi sen ne düşünüyorsun ?
Kütle gelir gibi duruyor ama güç kaybedebilir.
Athena o kütleyi alırsanız var yaa efsanee
Umuttepe göz gözü görmüyor inanılmaz
O da kar mı be kar dediğin böyle olur. Şöyle yağış yakalasam bu yıl o bile yeter bana yıl 2022 ocak sistemi. İnşallah herkes böyle bir yağış yakalar
Kar şeklindedir yüksek ihtimalle
Tabi ki sabah 6 da örtü bile vardı benim konumda ama öğlen güneş açtı eridi gitti.
Alabildiniz mi hiç yağış Snow Hound
Yağış alıyoruz da çok cılız kalitesiz yağışlar
Semih Ö. zonguldak saat 6 gibi güzel kütleler alacak gibi deniz üzerinde güzel kütleler oluştu.
İkisinden biri beni vurmazsa helal olsun :D
İkisi birbiriyle çakışıp kocaeli üzerinde gök gürleyip kar palanıp ip ince yağıp turuncu kütle oluşturup hayat bayram oluyormuş nasıl senaryo 🥶
Athena sana kötü haberim var radarda görünen o kütle kartepeye gider gibi
Kütleler artmaya başladı. Akşama doğru güçleri artacaktır. Oluk oluk üstümüze akabilir.
Şile'deki kütle de neymiş öyle ya
Hocam peki bu akşam veya gece yoğun yağış olurmu sabah karla uyanırmıyım ben konum yalova
Deniz etkili kar birazcık şans işi güçlü bir kütle yalova merkezinden geçerse neden olmasın fikrimce uyanacağını düşünüyorum.
Sistem daha yeni başladı asıl kar cuma cumartesi günü dek bantları yarın daha uzun olacak yağışta daha kaliteli olacak ve hava daha soğuk olcak.
10 dk önce yağdı biraz şimdi güneş açtı neden böyle anlamadım
20 dakika içinde yine başlayacak denizi görüyorsun denizin üstünü bir kontrol et derim 😂
Masum köylüler gibi radar başında kütlelerin gücünü arttırmasını bekliyorum
Şu soğukta bile erime yapıyor karlar üzücü ama cuma cumartesi pek erime yapmaz diye düşünüyorum