Yav gfs denen model çöp tamamen kisa vadede hele ki yağış konusunda
O zaman arpege hayırlı olsun. Şov başlasın. 🤪
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYav gfs denen model çöp tamamen kisa vadede hele ki yağış konusunda
O zaman arpege hayırlı olsun. Şov başlasın. 🤪
Ecmwf sabah güncellemesi sona ermiştir.
Eline emeğine sağlık
Demek istediğim buydu arkadaslar modeller öğleden sonra kar veriyordu saat kac şu an
Üstelik Batı Karadeniz tarafına doğru hareket eden güzel bir kütle oluştu.
Semih Ö. Zonguldakli67 Arpege ısrarını sürdürüyor. Arpege gibi gelirse gömülürüz ciddi anlamda.
Bugünden itibaren dahada çok artmasını bekliyorum modellerde
İnşallah yaa Ecmwf sanırım yağış olarak biraz Arpege'ye benzemeye başlamış. Arpege Cumartesi günü süper yağış veriyor özellikle marmara ve batı karadeniz'e
Korkutmaya başladı açıklardan bu kadar birikim olması sıkıntı oluşturur mu
Endişeye mahal yok endişeye beyaz esaret değil beyaz güzellikkk
Kar miktarı artmış ecmwf göre
Sinan hocam kar haritası var mı?
Şuan ki güncellemelere göre Zonguldak, Bartın civarı kar alır ama öyle çok kuvvetli değil. Bizim konumumuza Poyraz özellikle de yatık Poyraz pek yaramıyor. Çok büyük beklentiye girmeden son güncellemeleride takip edelim. Ufak bir batılama ile yağışımızda artar.
Haftasonu iyi kütleler alabiliriz gibi ancak cumayı kaybettik gibi duruyor.
Ömer ve Çağrı Erdal teşekkür ediyorum ikinize de
Ben hala Sinop civarı dalacağını düşünüyorum. Daha batıya gidemez. Tek sıkıntı poyraz. Ben de şu an devrek yetim. Selamlar
Selamlarr devreğe
Çok teşekkürler hiç gerek yoktu yaa sağolun 🙏
Bizde isteriz abi biz de alalım ucundan olmaz mı ?
Arpegede ki gibi vortex olursa sen güneşlenirsin gibi 😂
Athena Bey napıyorsunuz ciğerimizi söktünüz elinize sağlık 😂
Hocam siz çekirdeği nereden bekliyorsunuz. Ya da model nasıl olmalıydı konumunuz için. Ben hala kilimlide epeyce kar olacağını düşünüyorum.
Sinop burnundan dalar diye tahmin ediyorum. Rüzgar yönü beni korkutuyor poyrazlı gelen kütleler genelde bize pek yaramıyor. DEK oluşumu çok önemli.