Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sisli bir Zonguldak sabahından herkese günaydın. 1 hafta sonra Allah karlı bir Zonguldak sabahı demeyi nasip eder inşallah
-
Konya'da 4 katlı bina çökmüş. İçerde 5 kişi varmış. Sanırım binanın çökeceği öncesinde anlaşılmış çünkü binada 14 daire varmış ve az sayıda kişi var. Bir günümüz felaketsiz geçmiyor.
-
Kar mar umrumda değil ciğerimiz yandı. 76 Can gitti bu ülkede 76. Sadece kış tatili yapmak istemişlerdi. Ülkenin cumhurbaşkanı da gün siyaset günü değil gün beraberlik günü diyip sonra da zafer partisi genel başkanı ümit özdağı tutuklattırdı. Yazıklar olsun.
-
Bu ülkede artık paranla bile rahat tatil yapamıyorsun o bile ölümle sonuçlanıyor. Kesinlikle büyük bir ihmal var yazıklar olsun. 66 kişi öldü. Kim bilir ne heyecanlarla gittiler oraya. Belki de çocuklarını sevindirmek için kayağa götüren aileler vardı. Yazık çok yazık.
-
Model sonundaki görüntüler için ayın 26-27 sini bekleyeceğiz gibi 240. saatlere düşecek ki güzelce görelim.
-
Koskoca ocak ayını karsız kapattık şaka gibi
-
Hala mutlu edecek bir görüntü yok. Sanırım artık tamamen kabullenmek gerekiyor.
-
Whisper dayı gecenin bu saati kimse yokken emek veriyorsun burda eline emeğine sağlık şimdiden
-
Arkadaşlar Trump tahtına oturdu. Gece güncellemesini takip edebiliriz artık. Trump geldi dertler bitti. GFS iyi gelecek gece artık. 😂😂
-
Gidişat kötü karsızlık sendromu tavan yaptı umarım artık en azından ocak sonu şubat başı için güzel şeyler konuşabiliriz.
İnşallah ama ben sanmıyorum artık umudum hiç yok sürekli sistem gösteriyor modeller sonra yok ediyor çünkü ya da ötelemeye gidiyor
-
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar.
Aleykümselam ama kar anlamında pek hayırlı bişey yok.
-
Mart 15 gelmeden kış bitti demem ama bu kış bitti denilmeyi hak ediyor sanki ne dersiniz 😂
-
Bizde bir sorun vardı
Tamamdır şu an hallolmuş giriş yapabildim
-
Sabah güncellemesi yine çöp maâlesef