Ben iklim değişikliğinden kaynaklandığını düşünmüyorum. Geçmişte de Nisan'da tutucu karlar alınmış. Hatta geçmişte nisan ayında ayva çiçeğinde göbeğe kadar sahilde kar yağdığını duymuştum
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu gece ve yarın sabah beni heyecanlandırıyor. Örtü görme ihtimalimiz yüksek. Karayel olduğu için hava beklenenden daha soğuk olacak ve yağış sıkıntısı da yok gibi gözüküyor. Nisan karı çok güzel gelecek.
-
Cuma sabahına kar örtüsüyle uyanacak mıyız? Sinan hocam
-
Sinan hocam acil 72 saatlik GFS kar haritası alabilir miyiz?
-
Acaba Mayısta kar görebilecek mi bizim coğrafya merak ediyorum.
Dağlar ve yaylalar çok rahat görür her zaman görüyor zaten ama kıyı kesimler zor 1500 metre üstü görebilir bence
-
Batı Karadeniz kıyılarına Nisan Karı cuma günü sinemalarda 🤪 Semih Ö. Zonguldakli67
-
-
hayirli sabahlar.....
Snow Hound nerelerdesin baskan gorusemiyok yaHayırlı sabahlar herkese. Son günlerde yoğun günler geçiriyorum ondan siteye çok uğrayamadım.
-
Mourinho, Okan Buruk'un burnunu sıktı. Kahkaha attım.
-
Geçen yılın şampiyonunu elediler lakin altyapı olunca her sene şampiyon değişebilir A takıma çıkan olur başka yere giden olur...
Maçı 90 dakika izledim. Trabzon takım olarak çok iyi savunma yaptı. Çok parlak gençler var. Yolları açık olsun. Salzburg gerçekten iyi takım. İleride çok üretemesek de şansımız yok değil. Şimdiden emeklerine sağlık. 👏🏻👏🏻
Gönül ister ki Trabzonspor şampiyon olsun. İnşallah da olacak.
-
Havalar final ısınması falan dinlemiyor
Nisan karının tadı da bir farklı olur hee
-
Yarı Final İsviçre'ye Gidiyoruz
Salzburg iyi bir futbolcu üretim fabrikası güzel maç olacak.
-
Trabzonspor U19 Yarı Finalde. Süper bir başarı gerçekten.
-
Nisan karının tadı da bir başka olur. Günü birlik görsek keşke güzel olur.
-
Herkese Günaydın. Hayırlı bayramlar.