sınırlı alan işlerine çarşamba akşam girilir.
İnşallah değişir bazı şeyler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştursınırlı alan işlerine çarşamba akşam girilir.
İnşallah değişir bazı şeyler
Vortex olayına karşıyım ama Batı Karadeniz'e özellikle Zonguldak Bartın tarafına acil vortex oluşumu lazım yoksa biz bu sistemden tatmin olamayacağız gibi. Arpege modelinde bunun örneğini gördük.
Vortexi ilk Arpege verdi sabah güncellemesinde gördüm ve batı karadeniz kıyılarına verdi. Şimdi öğle güncellemesine baktım yine batı karadenize verdi.
GFS sanırım vorteks deniyor
-38 lik soğuk hava çekirdeği orta Karadeniz üzerinde ekstrem hava olayları olabilir...
Çekirdek ötelendi sanki cuma akşam giriş yapıyordu vade yaklaştıkça pazara kaydı.
Batı Karadeniz için iyi bir güncelleme oldu. En azından yağış geç başlasa da salı sabaha kadar yağışlar devam ediyor.
5 Gün kar alacağız güzel ama yağışlar azalmış gibi geldi bana
Ecmwf'ye göre çok çok azaldı.
CAN abi bilir 🙂
Can bey bekliyoruz o zaman cevabı 😂
Arpege Batı Karadeniz'e vortex hediye etmiş zaten bu sistemin bizde çok iyi yaparsa ancak bu kurtarır bizi.
Eren ne diyorsun ihtimali var mı sence?
Hala gfs ve gem takip eden arkadaşlara selam olsun
Neden öyle dedin? 😂
Ah be Zonguldak'ım üzümlü kekim ne hale geldin kar haritasında Semih Ö. Zonguldakli67 😥
Arpege Batı Karadeniz'e vortex hediye etmiş zaten bu sistemin bizde çok iyi yaparsa ancak bu kurtarır bizi.
Kar haritalarını çok kaale almam ama birazcık moral bozuluyor ister istemez.
biraz rahatsızım arkadaşlar
Geçmiş olsun kar yağışı mikrobu kırar derler inşallah bu kar yağışlarıyla grip salgınları son bulur.
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar.
Aleykümselam hayırlı sabahlar
GFS sabah çıktısı bi anda neden böyle yaptı ki şimdi
Gfs sabah güncellemesinde çekirdek doğuladı çünkü sinop civarından giriş yaptı