Selamünaleyküm hayırlı sabahlar.
Aleykümselam hayırlı sabahlar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSelamünaleyküm hayırlı sabahlar.
Aleykümselam hayırlı sabahlar
GFS sabah çıktısı bi anda neden böyle yaptı ki şimdi
Gfs sabah güncellemesinde çekirdek doğuladı çünkü sinop civarından giriş yaptı
Benim keyfim kaçık usta bu sistemden beklediğim ve istediğim şekilde kar alamayacağız gibi duruyor maalesef
Beyaz perde iner diyor, gümletir diyor, kar manyağı olucaz diyor
Hocam bir ara üzerimizden girecek gibi göründü ama. Bana gore hala mümkün değil. Samsun tarafına bile kayabilir.
Bakalım nolcak yarın akşam belli olur bence çünkü 21 inde giriyor gözüküyor 72 saate girmiş oluyoruz
ULL çekirdeğinin tam merkezinde olunca böyle oluyor 2017 de ordu da yaşandı bu durum çevre iller en az 40 cm kar almıştı
Ecmwf ye göre çekirdek Zonguldak'tan girmiyor
O mart sistemi neydi be Bartındaydım o zaman bir gece de 30 cm yağdıydı vortexle
Zonguldak çok şanssız konuma düştü. Diyagramda %100 bile yok. Ecmwf ye göre biraz daha şanslı duruyor.
Herkese rüzgar yönünü hesaba katmadan Zonguldak'a en az 30 cm kar birikimi olacak dedim. Hatta bizim oralar yüksek yarım metre kar olur dedim. Dayıma falan dedim özellikle. Cuma gününü boş geçireceğiz. Bizim yüksekte bile 30 cm yapmaz gibi bu haliyle çok üzücü.
Uludağ Kayak Merkezi - Canlı Yayın Kameraları - Web Kameraları
Uludağ'da efsane kar yağışı var izleyelim biraz
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Küçükçekmece sefaköy bir anda kar başladı 5cm oldu simdiden 😃
Oha oranın rakım kaç ki
Batı Karadeniz kıyıları özellikle Zonguldak Bartın çevresi ayın 21'i koca bir boşluk olarak görünüyor modelde yağış konusundan Melih08 senin dediğin doğru benim moralimi bozuyor. Tabi sistem dek sistemi olduğu için belli olmaz ama gerçekten moral bozucu.
Furkan K. 24 h dön istersen
Şu ayın 21'inde ki yağışlarda Batı Karadeniz batısındaki kıyı boşluğu beni öldürcek
Ben anlamıyorum bu -42 bulutu nereye puf oldu gitti.