Yarışmaya dönelim bakalım mgmnin yarışma gününden önceki son sıcaklık güncellemesi kaç derece olacak son gündeki sıcaklık tahminlerini hep merak etmişimdir ?
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayırlı günler herkese
-
Bu meteociel yine mi kapandı bende mi açılmıyor
-
Valla bana kalsa geçerim bir Bitlis köyüne (maksat kar ?) emekliliğe kadar aile hekimliği mis bu sene gecmezsem salacam daha
Yarışmada son 10 dakka hadi seni rakip seçmiştim sende gel ?
-
Rakipler dişli ama ben daha dişliyim ??
-
Akıl mı kaldı ki şoktayım hala
Yat dinlen
-
Meteociel döndü oh be
-
abiler kusura bakmayın forumda olamadım araba kazası geçirdikte kolum felan hep sıyrıldı Allah korudu bizi felan
Çok geçmiş olsun bide forumda olamadım diye kusura bakmayın diyon
-
olleyy meteociel geri dönmüş
-
2012 Mart 50 cm kar.....Bakalım 10 yıl geçti tarih tevekkül eder mi Senaryolara uyarmı bombastik senaryolar var takibe devam Mart efsanesi yükleniyor belki de...
O yarım metre dediğin 2012 28 şubat 3 mart sistemi sanırım efsaneydi o 27 mart pazartesi akşamı bir başladı sadece pazartesi gittik okula diğer 4 gün tatil olmuştu ?
-
2012 martı kar adına gördüğüm en iyi marttı o neydi bee bir cuma günü hatırlıyorum ben okuldan eve geldim graupel bastırdı her yer anında dolmuştu yerler bile
-
Ben 2014ü hatırlıyorum mart sonu buz gibiydi doğu karadeniz kıyılarına falan kar yağmıştı bide 2011 yılında bir nisan ayı hatırlıyorum buz gibi ayın 12 13 dolu tarzı falan yağmıştı bolu geredede falan tipi vardı bizim zonguldak kilimlispor geredede 3. lige yükselmişti. ?
-
şu meteociel açılsada rahat rahat takip etsek ecmwf yi falan
-
inşallah bu ısrarda gelmeye devam eder ?
-
Önümüzdeki sistem takibe değer havada olsa bile kar kovalamak ve Mart sonu
Şuanlık vaziyette havadadan daha fazlası gibi görünüyor hayırlı olsun sistemimiz