Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
lodosun ardından rüzgarın yönünün kuzeye kuzeybatıya veya kuzeydoğuya dönmesine bayılıyorum
-
Aleykümselam hayırlı sabahlar
-
Arkadaşlar yönetimin bazı davranışlarını tabi elestirecegiz en doğal hakkımız bu.Bu tabiki saygısızlık üslubunda değil düzgün bir üslupla yapılmalı. Elestirecegiz ki forum çok daha iyi yerlere gelsin. Çoğumuz malum forumdaki yönetimden bezdigimiz için buradayız.
Eleştirmeden önce yarışmaya katıl seni rakip seçtim kendime hadi göreyim seni ???
-
Bu arada @Yusuf ve Eren benim için kavga etmenize gerek yok gençler lütfen ??
-
Herkese hayırlı akşamlar bendende bişey söylicem Whisper ben bu yaşta çogu şeye üşeniyorum siz nasıl üşenmiyorsunuz her yere yazdığım yorumları beğenmişsiniz ?
-
Burası konu dışı bölümü değil mi zaten
Sen tahmin yaptın mı yarışmaya hatırlamıyorum ama seni kendime rakip seçtim haydi yarışmaya tahmin yap ?
-
Snow Hound konu dışı mesajlar atmayınız
Yarışma başka forumda mı düzenleniyor bölgelere duyuru yapmak istedim sadece bu forumda düzenlenen yarışma için bunu zaten bir kere yaptım bölgelerde ?
-
valla yarışma için her yerde reklam yaptım artık katılan katılır ben elimden geleni yaptım son kez yapıyorum burdada hala tahmin yapmayan varsa gelsin bana rakip lazımmmm ???
-
Başgent Angaralılar sizleride beklerim tahmin yarışmasına bana rakip lazım hala katılmayan katılsın ?
-
Haydi İstanbullular gelmeyen gelsin daha fazla rakip istiyorum ?
-
Marmara Bölgesinin güzide insanları sizide tahmin yarışmasına beklerim bana rakip lazımda ?
-
İç Anadolu Bölgesinin güzide insanları sizide tahmin yarışmasına beklerim bana rakip lazımda ?
-
Doğu Anadolu Bölgesinin güzide insanları sizide tahmin yarışmasına beklerim bana rakip lazımda ?
-
Güneydoğu Anadolu bölgesinin güzide insanları sizide tahmin yarışmasına beklerim bana rakip lazımda ?