Bu güncelleme beni şu ana kadar hiç tatmin edemedi maalesef vadeye kaldı 3 4 gün hala gönül rahatlığı ile goll diyemiyorum işimiz aşırı derecede şansa kaldı. Gerçi hep şanstı o da ayrı bir konu.
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Semih Ö. GFS akşam Cumartesi gününe geldik hala tatmin edici bir yağış gözükmüyor
-
Snow Hound Icona bak
Vortex mi vermiş yoksaa 😎
-
Konumum adına bu sistem muamma görücez bakalım diyorum
Ecmwf gibi olmaz umarım. GFS gibi olursa yine idare eder. Arpege'de vortex vermiş cumartesi gününe ne olacağı belli olmaz
-
sınırlı alan işlerine çarşamba akşam girilir.
İnşallah değişir bazı şeyler
-
Vortex olayına karşıyım ama Batı Karadeniz'e özellikle Zonguldak Bartın tarafına acil vortex oluşumu lazım yoksa biz bu sistemden tatmin olamayacağız gibi. Arpege modelinde bunun örneğini gördük.
-
Vortexi ilk Arpege verdi sabah güncellemesinde gördüm ve batı karadeniz kıyılarına verdi. Şimdi öğle güncellemesine baktım yine batı karadenize verdi.
GFS sanırım vorteks deniyor
-
-38 lik soğuk hava çekirdeği orta Karadeniz üzerinde ekstrem hava olayları olabilir...
Çekirdek ötelendi sanki cuma akşam giriş yapıyordu vade yaklaştıkça pazara kaydı.
-
Batı Karadeniz için iyi bir güncelleme oldu. En azından yağış geç başlasa da salı sabaha kadar yağışlar devam ediyor.
-
5 Gün kar alacağız güzel ama yağışlar azalmış gibi geldi bana
Ecmwf'ye göre çok çok azaldı.
-
CAN abi bilir 🙂
Can bey bekliyoruz o zaman cevabı 😂
-
Arpege Batı Karadeniz'e vortex hediye etmiş zaten bu sistemin bizde çok iyi yaparsa ancak bu kurtarır bizi.
Eren ne diyorsun ihtimali var mı sence?
-
Hala gfs ve gem takip eden arkadaşlara selam olsun
Neden öyle dedin? 😂
-
Ah be Zonguldak'ım üzümlü kekim ne hale geldin kar haritasında Semih Ö. Zonguldakli67 😥
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Arpege Batı Karadeniz'e vortex hediye etmiş zaten bu sistemin bizde çok iyi yaparsa ancak bu kurtarır bizi.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.