ayın 25 i bırakalım orta ve doğu karadeniz için daha iyi olsun kıyıları yeteri kadar kar göremedi
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Siklon olacaksa 850 hpada -16'dan aşağısı kurtarmaz kıyıları
-
Evet en büyük kazığı yediğimiz sistemdi son senelerin kis sezonlari arasında ona bende katılıyorum modellerin çoğu fos oldu özellikle kar haritaları bol keseden verdi sicaklik sıkıntısı olmasaydı bazıları siklon siklon diyerek doğulaya doğulaya rakim ve iç kesim sistemi oldu sıradan bir sistem oldu İzlanda azoru ezince suresi kısaldı efsaneden kestaneye dönüştü gelebilcek en düşük potansiyeli ile geldi bu sistem olmadi nasip vardır bunda hayir diyerek önümüze bakacagiz marttan umutluyum bakalim neler olcak hayırlısı olsun
Siklon siklon diyenlere DEK DEK DEK Dek olmazsa sistem olmaz
-
Bu sistemde üzücü olan buydu soğuk olunca yağış olmadı yağış olunca soğuk olmadı çocuklarıma anlatacağım derecede bir kar konuşuyorduk ama maalesef kestane oldu
-
Şu yağış sıcaklık yeterli olduğunda olsaydı var yaa çok fena olurdu
-
Semih Ö. ben kar yağcağını pek sanmıyorum ya sıcaklık yükseliyor
-
Lodos yüzünden şu güzelim yağışı yağmur olarak almamız üzüyor
-
Düzcede kar başlamış deniyor bizde bekliyoruz bakalım 3 dereceyiz
Kim diyor
-
Martta kar mı yavar yavv cemreler düşüyor ???????????
-
Rüzgarın yönü karayele döneceği için kar olarak alırız yağışı
-
İki dek kovalayacagiz diye canımız çıktı nasıl bir sisteme döndü ya resmen kuş gibi sistemdi bizim için
Karayel olsaydı arkamı yaslanıp bacak bacak üstüne atıp camdan bakardık ?
-
Abi şaka mı burda azaldı biraz ama az önce çok yoğundu
-
Zonguldakli67 Snow Hound radar da kütlelerin devamı varmı bakamadim az yağdı hava açtı suan
Oha açtı mı burda çok yoğun karşılar gözükmüyor acayip
-
Çok etkisiz dekler de hayal kırıklığı yaratıyor kaderimiz bu soğuk varken yağış olmaz yağış varken de soğuk aynen öyle
Açık yeşil bir kütle var bakalım vuracak mı
-
Kütleler karaya gelince parçalanıyorlar çok ya