Görsel olarak çok güzel bir görüntü oldu bu kar yağıyor zonguldak ?
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kar yağışının başlamasına az kaldı Semih Ö. Zonguldakli67
-
Radarda sarı kütle var onu takipteyim tam merkeze denk gelecek mi bakalım yoksa sıyıracakmı
Bende radarı takip ediyorum rüzgar yönü döndü biraz sanırım bize geliyor
-
Lan burası istanbul yeriymiş çok pardon ?
-
2 gün kala bozulan modeller keşke 2 gün kalada güzelleşebilse şok olsak mutlu olsak
-
Zonguldak ın üst tarafında büyük bir kütle görünüyor acaba ulaşır mı karaya
Gelme ihtimali 0
-
Yarın akşam saatlerinden itibaren trakya - İstanbul - ardından batı Karadenize ulaşacak cephesel yağış yogun bir şekilde batı Karadenize etki edecek. Tahmini saat 18:00-20:00 saatleri arasında gelecek olan yağış. Batı Karadeniz bölgesinde aşırı bir yogun yağış etkisi bırakacak gibi duruyor.
Olan karıda eritecek desene
-
Bu sistemde bitti sanırım artık karlar eridi güneş var kaç saattir bu kadarda erken bitmesini beklemiyordum
-
İstanbula kadar gider o
Karaya yakın olanı diyorum yaa
-
Semih Ö. Zonguldakli67 şu radarda denizin üstünde görünen yeşil kütle bize gelirse çok iyi olur ama sanki es geçecek gibi ya
-
Kaç gündür kar yağıyor iyisiyle kötüsüyle ama şu şap şap su damlama hiç bitmedi yine damlıyor ?
-
Aga bu radar bozuk mu radarda zonguldakta yeşil kütle var 0 mm yağış anlamadım cidden
-
Radarda kütle olduğu halde yağış yok yaa bende öyle bekliyordum camda yağış olcak diye
-
Ben geceye odaklandım aksiyon gece başlar gibi
Rüzgarın yönü bize uymuyor çok bişey bekleme o istanbul kocaeli taraflarına yarar
-