Daha bir şey yok burda 5-10 dkya başlar Kilimli biraz doğumuzda kalıyor kütle girdi şuan oraya
Evet ama çok yoğun değil yaa yoğunlaşır inşallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDaha bir şey yok burda 5-10 dkya başlar Kilimli biraz doğumuzda kalıyor kütle girdi şuan oraya
Evet ama çok yoğun değil yaa yoğunlaşır inşallah
Ah şu sistemde cepheyi yağmur ve kky olarak mı aldığımıza yanayım soğuk girdikten sonra yağışın olmamasına mı baştan aşağı kötü bir sistemdi Yükseklere yaradı şu deklerden bir şeyler koparsak iyi olur
Kar başladı burda şuan ?
Evet doğru söylüyorsun
Keşke bir sürpriz olsa rüzgar karayele dönse ?
Yanlış işaretlemişin kuzey doğundan kuzey batıya doğru işaretliceksin kuzey doğudaki kütlelere bak bir tane tren var bide karaya yaklaşan var onlar bize gelebilir
Karayel olaydı kütleler sıyırıp geçiyor poyraz olunca Doğu Marmaraya İstanbula yarıyor rüzgardan kaybediyoruz karayel olsaydı ikinci bir 17 ocak olurdu yine rekora yaklaşırdık vardır bunda bir nasip deyip 25 Şubat ve sonrasına odaklandım inanıyorum o sistem efsane olacak
Radarı takip et kütleler yaklaşıyor özellikle ileride bir tren hattı var bize gelirse çok iyi yağar boşver şimdi 25 şubat sonrasını bu sistemin tadını çıkaralım
Yalnız şimdiden senaryolara yansıyor ve Gem Kontrol Gem CFS de radarına almış bakalım olur mu olur takibe devam
O değilde yerler buz olmuş bir kar yağsa şimdi laps yapışır yere ?
Utanmasa - 32 yi oturtacak üstümüze
Buraya kadar güncellendi belkide 7 sinde falan oturtur ?
Semih Ö. rüzgarın yönü poyraz olduğu için bize yaramadı bu sistem karayel olsaydı yine uçardık sağlık olsun en azından kar gördük bu arada yinede dek geçişleri olur burda
40 saattir hiç durmadan yağdı ama %75 lik bir bölümü sulu yağdı. 9 saatlik saf kar yağışının ardından 28 cm kar birikimi oluştu. Bu gece ayaza çekecek hava. Sonrasında donmuş karın üstüne dek yağışları alacağız
Ayaza mı çekecek bu gece cidden
kar ince ince devam ediyor güzel alt tabaka oluştu aslında bir lapa lapa tarzına dönse iyi kar olur yerde
Kar sabahtan beri yağıyor burda ama tutmadı doğru dürüst çok ince ve orta kuvvette yağıyor
Kar haritasında 50+cm gösterince gaza gelinmiş :D
Ama harbiden öyleydi 1 hafta kar kesmiyordu sistem süresi kısaldı cmler azaldı falan ?
:bıktım: :bıktım:
Noldu müfettiş bey ?
Ben 146 rakımdayım 18 cm ölçtüm az önce kar birikimini
Rakımı yüksek yerlere yaradı cephe yağışı ama ben yarından umutluyum dek şov olcak bence rüzgarın yönü biraz sıkıntılı bizim için çünkü karayeldir bizi biz yapan ama olsun bunada şükür poyraz olmasına sevindim samsuna falan yarar oralar hiç kar göremedi sadece moralim metrelik beklerken böyle olmasına bozuldu o da normal yaa
Snow Hound sizin orda durum ne
Böyle