Tren hattı nereye gidecek bakalım
Muhtemelen arnavutköy çatalca o civardan geçer
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTren hattı nereye gidecek bakalım
Muhtemelen arnavutköy çatalca o civardan geçer
sicaklik 1.5 nem %95 şuan istanbulda sicaklik 1.1 nem %86 sanirim 0.7 derece daha sogumasi gerek havanin
Şuan bizim burda acayip yağıyor zonguldakta yani ama hala şakır şakır su damlıyor çatılardan falan
Bir sistem bu kadar bozulabilirdi bee batı karadeniz için valla çok moralimizi bozdu bu sistem
Fevzi Burak kara dönuyor 2 dk sonra gene yagmur oluyor yine kar yine yagmur sebebi nedir bunun ?
Akşam saatlerinden itibaren komple kara dönecek hava sıcaklığı ve nem oranı yetersiz şuan için
Bide sıkıntı ilerde çocuklarıma torumlarıma anlatacağım bir sistem beklerken sistemin çöp olması moralimizi bozdu baya kar yağacak evet ama efsanelik bir durum yok neyseki bu sene kar gördük baya yoksa daha çok üzülürdüm
Demek ki bu cephe sabaha karşı geçecek. En basit telefon uygulamaları bile böyle diyor. Sabah erkenden kalkın ve keyfini sürün. Bu kadar isyankar olmayın.
İsyandan değil ama cephe yağışını sevmem hiç
Ne cepheymiş be bitmek bilmedi cidden bizim sefirimiz dektir cephe falan hikaye inşallah dek şov olur bu sistemdede ?
şu cephe yağışını oldum olası sevemedim bir işe yaramaz yaa cidden
kar yağmura döndü burda sıcak cepheye denk geldik sanırım hava sıcaklığı 1.4 nem %98
EN YÜKSEK 7.8
EN DÜŞÜK -1.1
Kimse gelmesin bence moralleri bozulur bu güncellemeyle şu anın tadını çıkarsınlar
Sistem bu kadar iyi giderken nasıl bu kadar bozuldu ömrü kısaldı anlamak güç gerçekten kar yağacak evet ama yani çok büyük bozuldu
Zonguldakli67 yarına örtü olur mu zonguldakta ne diyosun işim varda sabah bana göre olmaz gibi ama bilemedim
Az önce hafif kar atıştırıyordu zonguldakta