zonguldakta hava sıcaklığı bugün 18 dereceleri görmüşken şuanda 10.1 e kadar düştü
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
vallaha final sınavlarım var gözüm camda mı olur bilemiyorum ?
-
yalan mı söylicem ben sana başladı diyosam başladı ?
-
zonguldakta soğuma başladı
-
çok büyük beklentiye girmeden sadece yağışı izleyip tadı çıkartılır zaten kara doyduk geçen hafta görsel olarak yağsa bana yeter az daha özleyelim yoksa sibirya ayısı gelince tadını çıkaramayız ?
-
Trakya beklenenden hızlı soğuyor İstanbul içinde beklenenden daha önce kara dönebilir yağışlsr
Eee normal Karayel bu hiç bişeye benzemez
-
En Yüksek 10.3
En Düşük 3.4
-
eskiden haberlerde balkanlardan soğuk hava geliyor derlerdi,camdan bi bakardık kar yağardı,şimdi işe yok siklon şöyle böyle,girdi girecek filan falan,ne zor bir doğum oldu kar yağışı istanbul için
Biz insanlar doğayı mahvettik atmosferin kaderiyle oynadık
-
Snow Hound Hemşo bize birşey düşermi bu sistem ne dersin dek mek siklon falan
16 ocak cumartesi 17 ocak pazar gibi düşün benzer şeyler çarşamba gecesini 16 ocak cumartesi gecesine benzetiyorum önce yağmur olarak başlar sonra yavaş yavaş karayelin etkisiyle kara döner perşembe sabah saatlerindede kar devam eder çatılarda bahçelerde arabaların üstünde mini örtü oluşur
-
Anaa 29unda yağış mı yok marmara ve batı karadenize
-
Samsun sahille bizim bura çok farklı bakalım ne olcak
Uzman yorumlarından kar haritalarına bakmanı öneririm o zaman
-
Dek olurmu sence o da bir avantaj
Vade yaklaştıkça bakarız ona bakalım inşallah dahada kuvvetlenerek gelir hem bize hem tüm bölgelerimize özellikle orta ve doğu karadeniz bölümümüze gelse iyi olur
-
Biz alirmiyiz acaba
Sanırım hayır çünkü soğuklar batıdan giriyor yine ve yine karayel esecek
-
+100 rakımda kesin kar görürüz Ecmwf ye göre gelirse
-
batı karadeniz için söyledim bu arada