sen buraya bir radar atsana mgmden bende güncellenmiyor mu bu anlamadım
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Radarda üstümüzde yeşil kütleler duruyor kaç saattir ama yağış yok bu radar güncellenmiyor mu bende acaba anlamadım
-
sıcaklık nasıl yükseliyor lodos mu esiyor dışarda fena rüzgar var ama karayel esmesi lazım lodosa mı döndü bence saçma ?
-
Şahsen örtü bakımından pek tatmin olamadım konumum olarak...Beklentimin altında kaldı lakin bazı noktaları görünce yinede ilk kar olmasına rağmen sevindim keyfini sürdük...Bu sistemi çok takip ettik en azından yarı yarıya kara doyduk diyebilirim.Sanırım bu gece de aksiyon devam eder yarınla ve salıyla beraber çarşamba hafifler ve dona çeker bizi yoran bir sistem oldu bence kovalaması zor oldu baya bi..
Saat 8.30 9dan sonra dek şov başlıyor ?
-
şuan mükemmel bir kar yağışı var zonguldakta Zonguldakli67 Semih Ö. çok fena yağıyorr yaa çok güzel maşallah maşallah diyelim
-
şakır şakır yağmur yağıyor ya sabır 10 cmlik kar eridi..
Oha lapa kapa kar yağıyor burda
-
Sistem şu saate kadar rakım sistemi oldu zonguldakta. 150 rakım altı fos. Sıcaklık yeterince düşmedi yağış sürekli değil. Artık ya naips diyerek dek yağışlarından nasipleneceğiz
Epey yağdı ama konumumda yerde örtü oluştu demek ki merkeze düşmedi o yağış ama bu akşam ve gece düşer daha bizim için sistem yeni başlıyor
-
kar efsane bastırdı tutmaya başladı hadi bakalım devamkee
-
Galatasarayda hiç bişey yok hava şartları etkilemezse beşiktaş 3ten aşağa atmaz
-
sıcaklık düştü epey şuan konumum 1 derece yağışta kara döndü
-
Şansına küs ozaman kar fena geliyor ?
İnşallah geliyor
-
Gök gürültülü kar yağışı geliyor? duyuyormuyuz zonguldak
Duymadım ?
-
Hadi bakalım sıcaklık düşmeye başladı zonguldaklılar ?
Geliyor geliyor tam saf kar az kaldı
-
inşallah bu anlattığım gibi olacak yine
-
ben bu sistemi biraz 6 ocak 2015 sistemine benzetiyorum hangi açıdan diye sorarsanız 6 ocak günü okuldaydım sabah saatlerinde kar yağıyordu ama rakımın yükseldiği yerlerde merkeze çok değil sonra öğlen saatlerine gelindiğinde kar yağmura döndü sonra saat 4 5 gibi bir bastırdı eve geliş saatimizde kar bir anda tuttu ve ertesi gün tam o anda okul tatil edildi