Havanın hala soğumaması çok garip değil mi? Dün poyrazla bile 18:00 civarında kar yağarken 0.7 dereceydi. Şimdi yağış yoğunlaşınca bu değeri görüyor sonra yine 1.1 derece. Neden düşemiyoruz?
Deniz suyu sıcaklıkları 10 derece üzerinde olduğu için
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHavanın hala soğumaması çok garip değil mi? Dün poyrazla bile 18:00 civarında kar yağarken 0.7 dereceydi. Şimdi yağış yoğunlaşınca bu değeri görüyor sonra yine 1.1 derece. Neden düşemiyoruz?
Deniz suyu sıcaklıkları 10 derece üzerinde olduğu için
Hafif hafif dönmeye başladı saf kara dediğim gibi 3 ten sonra tamamen döner gibi
Akşam yağarken fotoğraf atarim sana
İç kesimde ya da yüksekteyseniz yağar zaten ama kıyıya yakınsanız çok heveslenmeyin derim ben
Orta karadenizin iç kesimleri 5 ten sonra kiyilarda 7 den sonra kar alacaktir inşallah beklemeye radar takibine devam bu gece uyumak yok ❄?
Kar daha batı karadeniz kıyılarına gelmedi fazla heveslenme bence
Senin bir tane yağış takip ettiğin yer vardı wrf mi neydi onun linkini atarmısın bana
Beni şuana kadar tatmin etmedi ki yerde bile cıvık bir ince örtü dışında yok beklentiler 20 cm üstüydü 5 cm yağsa yeter diyecez bu gidişle sıcaklık harbiden çok yüksek çevreye göre İnşallah saat 2-3ten sonrası için bakacaz
Benim beklediğim gibi oldu soğuk bize tam anlamıyla bu akşam giriyor çünkü bu akşam ve yarın çok iyi yağar ben bu gece uyumam sabaha kadar
Canım acayip Graupel çekti heee Graupel kar yağışı gelir inşallah yaa şuanda yağış zaman zaman kky ve yağmur olarak devam ediyor saat 3 ten sonrayı bekliyorum gözüm camda
Semih Ö. gfs ve ecmwfyi modellerini takip ettiysen asıl soğuklar bize öğleden sonra giriyordu merak etme sabret işin ucunda çok güzel kar var tahminim 3 ten sonra başlar
yagip yağıp yagmura dönmesine ne diyoruz peki?
Daha tam anlamıyla soğuklar girmedi saat 3ten sonra tam saf kara döner diye bekliyorum
zonguldakta şuan yoğun kar var çok ince yağıyor örtü oluşmaya başladı benim bulunduğum konumda tabi sanırım merkeze daha o kadar iyi düşmüyor
ercie67 çok güzel yağıyor neredesiniz tam olarak
Malesef ?
Rakımınız alçak sanırım
Çatı çimen dışında beyqzlama yok burda yağış desen hafif gece bekleyelim mi ne dersiniz
Radarda zonguldakta boşluk oluştu bekle ama ben örtü beklemiyorum daha değil çünkü soğuklar daha girmedi yer seviyesi sıcak hala
sabah 6 ya kadar yagmurlu gösteriyor dogru mu sizce?
Kar yok mu orda hala