Yağış başladığı zaman nem artar sıcaklık yükselir. Sonrasında düşmeye başlar
Evet biliyorum inşallah seyirlik kar bırakır bize yağışta önemli benim açımdan çok bişey beklemiyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYağış başladığı zaman nem artar sıcaklık yükselir. Sonrasında düşmeye başlar
Evet biliyorum inşallah seyirlik kar bırakır bize yağışta önemli benim açımdan çok bişey beklemiyorum
radara baktın mı Semih Ö. geliyorrr
inşallah her yer dilediği karı alacak iyi geceler herkese
Zonguldak fena şimşek çaktı ?
Aynen gökde gürledi duydum ama uzaktan geldi
Marmaradqki kutleler bize sarkmazmı sabah 6 7 gibi ne dersin Snow Hound
Bence şuan denizin üstünde olan kütlede bize gelebilir zaten yarında yağış oranı iyi sarkabilir bize ama tam anlamıyla saf kar olarak beklememek gerek bence
Eyvallah kardesim sende durum neler
Bir ara atıştırdı geçti gitti tam saf kar değildi ama suluydu
Şuan konumumda kar başladı yılın ilk kar yagisini gördüm sokak lambasinda
Hayırlı olsun Allah devamını getirsin
Özellikle akşam güncellemesinde sistem batılamış diye karadenizliler ile marmaralıların tartıştığını gördüm. Kar için kavga edeceklerdi nerdeyse=D=D
Doğrudur bana seyirlik kar olsada yeter yeterki yağsın hasret kaldık bu sene çok kısa kollu dolaşıyordum aralık ocakta bune böyle herşey mevsiminde güzel ?
ben istemiyorum şahsen bence bu açgözlülük batılasın falan denmesi bende batı karadenizdeyim hafif batılasa benimde işime gelir ama istemiyorum
bizim istememizle hava olayı değişmez. Ama bende benim bölgeme çok yağmasını isterim. Herkes kendi bölgesine çok yağsın ister. Açgözlülükle alakası yok
gfs hadi be biraz daha batıla lütfen
Oldu canım başka açgözlülük yapmayın ülkemizin bütün güzel şehirlerine kar yağsın o gelinliği giysin bütün şehirler inşallah
şöyle yağsada bir lambaya baksak inşallah yağar seyirlik görsek yeter şuan ?
O değilde sabahtan beri Zonguldakli67 nin demesi gibi foşur foşur yağmur yağdı şimdi kar soğuğu girdi yağış kesti şaka gibi valla Semih Ö. ?
Bartın-Merkez den ve çeşitli noktalarından kar haberleri geliyor
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bura Zonguldak'ın hangi noktasıydı
Samsun olarak ne kadar saçma bir konumdayiz ya
Sen niye hep isyan ediyon dua et model tahmin tamam ama belli olmaz hiç bişey bir bakmışın samsuna yağmış