Rahat ol yağışı tahmin etmek zor zaten deklerle kudurcak tüm marmara ve karadeniz inşallah gönül isterki tüm türkiyeye yağsın bunada şükür
Hocam kar haritası normalde 40 cm şimdi 20 cm düşmüş pek iyi gitmiyor bence işler
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturRahat ol yağışı tahmin etmek zor zaten deklerle kudurcak tüm marmara ve karadeniz inşallah gönül isterki tüm türkiyeye yağsın bunada şükür
Hocam kar haritası normalde 40 cm şimdi 20 cm düşmüş pek iyi gitmiyor bence işler
Gayet iyi ayın 20sine bile yağış verdi Semih Ö.
Cuma günü ihtimal var bence
Karayel estiği için avantaj var tabiki
keşke kar bugün yağsaydı efsane yağış var bugün zonguldakta maşallah
gerek kalmaz gibi üçyola çıksam yeter ?
Sende çık gelik tarafına falan
He işte oradan 2 km daha yukarıdayım
Güzel sen iyi kar görürsün bu sistemde ?
İnağzı Yenimahalle işte
İnağzı yenimahalle diyince jeton düştü ?
ne tarafta kalıyor
Ula yeni mahalleyi bilmiymisun
Ben yenimahalledeyim biraz daha yukarısında dağ içinde
Hiç duymadım ?
belediye sitesi sende mi kilimlidensin
Snow Hound sen neresindesin zonguldağın
Kilimli
Geçen sene tek kar gören kıyı şeridi Karadeniz arkadaşlar. Karadeniz geçen sene efsane sistem aldı. İnşallah yine alır. Ama biraz sabretmeyi ve şükretmeyi bilmek gerek.
Şükürde ediyoruz ama sabırsızız işte biraz yıllardır bu kadar iyi yağışlı sistem görmedik beklemedikte ondan dolayı doğu karadeniz geçen yıl şubatta gördü ama biz batı karadeniz çok fazla göremedik hayırlısı olsun azada varım çokada yeterki yağsın sistemin beni heyecanlandırma sebeplerinden ve sabırsız olma sebeplerimden birisi yağışın iyi gözükmesi biraz
Bir senedir bekliyoruz 6-12 saat daha beklesek nolur hocam?
Yapmayın Allah aşkına bu açgözlülük sonumuzu getirir ciddi söylüyorum. Gömülmüş Karadeniz kıyıları baştan sonra hala beğenmiyoruz
Yok hayır açgözlülük değil fazla yağsın istememden değil yanlış anladınız ötelenmesin fazla ondan bahsediyorum fazla heyecanlıyım bir an önce gelsin ? yoksa azada varım çokada hayırlısı olsun yaa inşallah erkenden gelir ben korkumu dile getirdim birde acaba işte 2 gün sonra baktığımızdada mesela 18 oldu mu sana 20 kötü olur yani ? sabırsızlık denebilir biraz
Benim sıkıntım sürekli soğukların girişinin ötelenmesi onun dışında süper zaten ötelenmesi acaba 2 gün sonra bakınca yine mi ötelenir diye düşündürüyor aslında gfs pek güvenmiyorum ecmwf benim için daha değerli ama ecmwfde ayın 16 17 için aynı hemen hemen soğuk bakımından
Kar yağacak ama ne zaman yağacak hala belirsiz bizim için bunu günü geldiği zaman göreceğiz inşallah en kısa zamanda gelir karadenizimizin tüm şehirlerine herkese iyi geceler