konumuma windy 2 cm kar veriyor birsey anlamadım valla ya
Onada şükür yağsında ister 10 cm ister 2 cm sıkıntı yok karı yağarken bile izlemek çok güzel
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturkonumuma windy 2 cm kar veriyor birsey anlamadım valla ya
Onada şükür yağsında ister 10 cm ister 2 cm sıkıntı yok karı yağarken bile izlemek çok güzel
UKMO kör gözüyle görebildiği kadar iyi çıkmış. Ukmo'dan çıktı artık bu sistemin takibi yavaştan GFS ve ICON'a yönelin :D
İconda iyi değilki
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. ZONGULDAK GÜNCEL 15-16 soğuklar düzelse 17si orta yağış alsak efsane olurdu
Değişir bence akşam güncellemesinde
istanbulada 16 kky koyar 17 kar koyar 18 buzlanma koyar
Mgm banko 16 17 18 kar koyacak batı karadenize yani
Tam kardeşim daa zaten moralimiz yok Samsun olarak bizi uzme
Hiç bişey belli olmaz bir doğular modeller hopp bir bakmışsın en çok karı sizin orası almış
Benim arkadaşta atakumda oturuyor bana sorup duruyordu gel zonguldaka dedim ona tabi inşallah bizede yağacak şuan ki durumda yağacak gözüküyor ama bakalım ?
Bu konunun ismini bence degistirin
Reis çünkü sistem batılı geliyor samsunun faydalanması için doğulaması lazım kusura bakma ben aslında pek bilgim yok öyle tahmin yapıyorum o yüzden cevap vermedim yazdığına sadece benim anladığım bu
Gece bir gfsyide görelim paçaları erkenden sıvamayalım temkin yinede
Bencede ama Ecmwf bu ısrarını sürdürürse gfsde ona uyar bence
Zonguldak coşar mı kara gömülür müyüz ne diyorsunuz
Kral Ecmwf dir her zaman Ecmwf'yi bekleyelim
Trabzonspor'umun maçı yok bu hafta o yüzden sarmıyor bu hafta hiç
Burdada 9 şubat 2020 efsaneydi 2 3 saat hiç durmadan yağdı 10 cm ulaştı bir anda
inşallah bol bol dek yağışları görürüz deniz etkisi kar efsane yapıyor geçen yıl mesela öyle bir şey oldu ki kilimlide kar varken zonguldak merkezde hiç kar yoktu
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Bu diyagramlardan pek anlamıyorum ne anlama geliyor