Şu ayın 21'inde ki yağışlarda Batı Karadeniz batısındaki kıyı boşluğu beni öldürcek
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ben anlamıyorum bu -42 bulutu nereye puf oldu gitti.
-
Hava beklenenden soğuk gidiyor bence erken sürprizler olabilir.
-
Samsun Vezirköprü de sanki hocam yağış sıkıntısı var gibi
Usta sen eskişehirde misin vezirköprüde misin nerdesin bir karar ver 😂
-
Dün akşamdan bu sabaha 500 hpa yükselmiş. Dün akşam ortalama -40'tı.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kopyala yapıştır et bakalım
Olmuyor yine zaten var ya hep benim başıma gelir böyle şeyler
-
Bu neden oluyor olabilir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sitede mi bende mi bir sıkıntı var fotoğraf paylaşırken çok zorlanıyorum şu anda paylaşamıyorum niyeyse devamını başkası getirirse memnun olurum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Eline sağlık Çağrı Erdal GFS 500 hpa -42'yi nereye kaybetti ya
-
Abiler saat aralarını açalım mı artık
Aç abi 24'e geç
-
Bak böyle Karadeniz içinde yağışta da azalma oldu, hemde sistemin ömrü kısaldı. Akşam gfs 26'sına kadar yağış veriyordu. Şimdi 24'ünde çekiyor. Hayırlısı neyse o olsun. Bizimkiler kartopu oynasın kardan adam yapsın bize yeter.
Aynen öyle olmuş en üzücü durumda bu sistemin batıdan girmesi daha iyi gibi duruyor.