13 ocak istanbul çok fena sel riski var
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yürü bee Ecmwf kim tutar seni böyle devamm
-
Her kış kar yağarken Zonguldak adına şunu hatırlıyorum :-D
Ahahahahhahhhah
-
evuzübillahiminşeytaniraccim bismillahirahmanirrahim,
beher kar tanesine ayrı şekil veren rabbim;
ermişlerin yüzü suyu hürmetine,
ölmüşlerin sükut dolu rahmetine,
yedi tepeli şu güzel şehrine
top top kar yağdır yarabbim allahım (amiiin)
ateş-ül kürreyi altı günde toprak eyleyen rabbim;
mü'minlerinin hayır duasına,
kafirlerin mahşer azabına,
melaikelerin kanat çırpışına,
kulak ver de rahmetsiz koma yarabbim allahım (amiin)
ademoğluna çamurdan şekil veren yüce rabbim;
pamuktan yorgan bekleyen damlara,
camdan semayı gözleyen yavrulara,
işten güçten bitkin düşen kullarına,
o beyaz rızkını yağdır da mes'ud et yarabbim allahım (amiin) -
Henüz çöp olan bir şey yok siklon yüzünden değişiyor ECMWFde iyi çıkabilirdi fakat bu akşamki çıktıyı uzun vadede sadece dikkate alırdım yarın sabaha bakalım bide bu gece gfs ne yapacak bu çıktıları sürdürürse GFSye dönebilir ECMWF benim düşüncem ama son dkya kadar takibe devam şuan bizim açımızdan çok iyi bence Zonguldak bartın hattı GFSye göre yıkılır ecmwf düzelirse sorun olmaz GEM UKMO Gayet iyi bakalım ECMWFde düzelirse ateş ederiz
Şuan için söyledim ben çöp oldu bu güncellemeye göre yani Ecmwf'nin yeri benim için her zaman ayrıdır Ecmwf yok diyorsa yoktur benim için bakalım gfsnin sunduğu çıktılarda buluşursalar çok mükemmel olur hayırlısı inşallah gelecek
-
Ay ortası sistemi biraz çöp oldu gibi ama ay sonu sistemi için Ecmwf göz kırptı
-
z
Sayın hocam sinirim size değil ama şu an haklı bir isyanda bulunacağım. KIŞ BİTTİ 14-15 DEDİK UMUTLA BEKLEDİK. 18 -19 OLDU.. BEN ARTIK İYI KÖTÜ BİR KAR GÖRMEK İSTİYORUM. YILDA 365 GÜN VAR KAR YAĞDIĞI ZAMAN MUTLU OLUYORUM. DİĞER GÜNLER MORALİM BOZUK OLUYOR. YANİ 365 GÜNÜN SON YILLARDA 4 GÜNU MUTLUYUM
Allahtan ümit kesilmez dua et biliyorum zaten bize olmadığını hayırlısı neyse o olsun
-
Şaka gibi bir ecm güncellemesi. Yağışların %90ı batı bölgesine ayırmış. Lütfen dediğim yanlış anlaşılmasın her yer bu yağışları alsın ama gfs doğuyu ve orta karadenizi gömerken ecm bu bölgelerde kar yok diyor. Galiba memleketim olarak Tokat kar felan görmez. Ben daha büyük bir heyecanla takip yapmayacağım. Tokata 7.5 aydır yağmur yağmadı. Ecm yağmur bile vermiyor. Gfs moralimi yerine getirirken ecm götürüyor. Tokatli6060
Merak etme ayın 18 19 u bekle
-
hadi ecmwf pizzayı bırak pideye gel ?
-
Bir Ecmwf ci olarak güncelleme için buradayım hadi bakalım Gfs ile ortak noktada buluşacaklar mı bismillah
-
ilk sistemden kar alabilecek tek sahil kısmı batı karadeniz olarak görüyorum oda zor... sistemi ukmo çözdü ve ecmwf destekledi gfs de ecmwf uyar gfs öğle güncellemesine güvenmeyin üzülürsünüz...yağışlar çok iyi iç bölgelerde kar birikimi fazla olur ama kardeniz sahil şeridi olarak ay sonunu beklemek zorundayız
Bence hemen umutsuzluğada kapılmamak gerek tarihe son 3 gün kalana kadar herşey değişebilir
-
gfs yine coşturdu 15 16 17 18 içim muazzam bir çıktı sundu ama ben ecmwfye daha çok güvendiğim için gfs nin bu çıktısı benim için bişey ifade etmiyor
-
ayın 22'sinden Sonra ne olacaksa olacak ilk sistem karadenizlik değildi zaten söylüyorduk burda
Reis kış bitiyor daha 10 derecenin altını bile görmedik insan sabırsızlanıyor ay ortası sistemi heyecanlandırmıştı ama o da kazık attı bu sabah inşallah akşam doğulamış modellerle karşılaşırız ecmwf güncellemesinde
-
sabah güncellemeleriyle sistemin açık bir şekilde fosladığı görülüyor inşallah akşam güncellemesi böyle olmaz modellerin akşamdan sabaha bu kadar oynaması çok ilginç ve yine umutsuz bekleyişe döndük
-
Kardesim gfs gömdü
Gfs herkesin bahsettiği ay sonu sisteminide verdi bu güncellemede sabaha yine değişir