İcon GFS kadar batılı değil. 500 hpa haritasına bakarsak -42 Zonguldak civarından geçiyor. Gfsde ise istanbul tarafındandı.
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
2022 marta ihanet ettirmem cam abi
2022 24 ocağa niye ihanet ettiriyonuz o vortex yüzünden 1 günümüz bom boş geçti batı karadenizde 😂
-
Sistemin yıldızı benim arkadaşlar 😂❄️
Sen sitenin parlayan yıldızısısın
-
Evet karayel sizi gömer, poyraz bol bol nem pompalar, bakalım yaşayıp göreceğiz. Herkes adına güzel kar yağışları olur inşallah.
İnşallah öyle olur.
-
Snow Hound bence sistemin yıldızı batı Karadeniz olur.
Bende öyle düşünüyorum ama rüzgarın poyraz olması birazcık tedirgin ediyor. Genelde karayel bize daha çok yarar.
-
Zonguldak diyagramı temp 500 senaryo ortalaması -40 düşüyor bu da -42 bulutunun Zonguldak'tan geçmesi ihtimalini gözler önüne seriyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ecmwf cidden kötü ya
-
Şahsen Ecmwf gibi kimsenin gelmesini isteyeceğini düşünmüyorum. Soğuklar aşırı kırpılmış ayın 23 ünde çünkü.
-
Sezonun kötülüğünden geçtim kendi aramızda bile böyle kötüysek keşke sistem gelmeseydi de böyle şeyler olmasaydı.
Olur öyle şeyler herkes kendi konumuna yarım metre kar yağsın istiyor. Normal bir durum. Sitede İstanbul ve çevresinde yaşayan kişiler de yoğunlukta olduğu için sistem modele göre batıladıkça ve herkes öyle şeyler yazdıkça az daha batılasın işte biz daha çok alalım vb üzülenler ve sinirleri bozulanlar elbet olmuştur olur da.
-
Snow Hound Sıra sizde sizin oralar gömülüyor
Gömsün gömsün
-
Athena Zonguldak'ın dekleri nerde len kaybetmişsin dekleri bütün dekler istanbula gidiyor poyraz yüzünden sanırım
-
Üçümcü çeyrek sonucu
Fenerbahçe Beko 82 - 60 Beşiktaş Fibabanka
Fener 100 sayıyı rahat atar bu gidişle
-
Ao maalesef yine çok fazla pozitife yönelmiş. Bu kötü
-
Bence basketbol futboldan daha zevkli bir oyun sürekli git gel var özellikle son topa kalan maçlar efsane 2010 dünya kupası sırbistan maçı kerem tunçerinin basketi ve semih erdenin bloğu dün gibi aklımda
-
Athena eline sağlık çok emek verdin umarım karşılığını alırsın.