Gfs çok fena gömdü ecmwf de çok iyi çıktı Sahil yolunu kapattı gem gfs ecmwf ortalamaları Orta ve Doğu Karadeniz diyor
Batı karadeniz de gömülür.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGfs çok fena gömdü ecmwf de çok iyi çıktı Sahil yolunu kapattı gem gfs ecmwf ortalamaları Orta ve Doğu Karadeniz diyor
Batı karadeniz de gömülür.
Model sonu ne öyle ya efsane bir sistem yaşarken efsane bir takip daha mı yapcaz yoksa
Sinan Abim Kocaeli için beklentin nedir 0 rakım
Sinan hocayı bilmemde benim beklentim 30 cm en az
GFS sistemin süresini bu güncellemede uzattı çok güzel oldu.
Kar haritalarını zerre kaale almaya gerek yok diye yüz kere söyledim. Deniz etkili kar da ne kadar kar yağacağını tahmin etmek oldukça zor. Tam anlamıyla sistem günleri radar takibi yapmak olay başka bişey değil.
Bu sistemin yıldızı Batı Karadeniz olur arkadaşlar en şanslı konum Batı Karadeniz boşa tartışıyorsunuz batılasa da doğulasa da batı karadeniz en şanslı konum.
selamün aleyküm güncel çıktıyı atabilecek var mı
Atıldı ya
Yoğun kar ikonu koyar diye bekliyodum ben ama koymamış
Son 2-3 gün kala koyar temkinli gidiyor ama ayın 23 ünü bulutlu beklemiyorum çoğu yerde kar devam eder onun pek inandırıcılığı yok.
Batı Karadeniz sistemin en şanslı yeri doğulasa da batılasa da çok farketmiyor.
Ama rakımda ònemli hocam .Ben 180 m rakimdayim
Evet tabi önemliydi vur kaç sistemiydi zaten
Başaksehir 10 cm örtü aldı o gün
Avrupa yakası daha şanslıydı o taraflarda -10 bile görüldü
Geçtiğimiz salı günkü kar yağışında istanbulda 850 hpa sıcaklığı kaçtı hocalarim.
-6 -9 arası değişen bir sıcaklık vardı.
Semih Ö. Nerelerdesin ya bu efsane sistemin takibinde neden ortalıkta yoksun sen?
Athena eline sağlık. İzninizle arkadaşlar