Edilsin işten güçten yorulanlar azıcık tatil yapsın zaten sistemin büyük kısmı haftasonuna geliyor 22 ve 23 şubat hafta sonu oluyor.
Beni korkutuyor bu durum. 81 ilde resmi kurumlar tatil edilir. Deli bir soğuk
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEdilsin işten güçten yorulanlar azıcık tatil yapsın zaten sistemin büyük kısmı haftasonuna geliyor 22 ve 23 şubat hafta sonu oluyor.
Beni korkutuyor bu durum. 81 ilde resmi kurumlar tatil edilir. Deli bir soğuk
Ben bölgem adına konuştum 😃😃
Yalnız GFS ayın 17 18 ine kar verdi Eskişehire
İns ecfm gibi gelir
Saçmalama ecmwf bunun yanında çok kötü
Oyşşş o nasıl denk bandı öyle
Allahımmm şu görüntülere kavuşmak için günlerce hatta aylarca bekledik utandırma bizi bu kandil gecesi hürmetine top top kar yağdır ülkemizin her yerine yarabbi
Batı karadenizin maşallahı var sistem gelsin yeterki nerden gelirse gelsin kapıyorlar bir şeyler, efsunlanmış bölge.
Burası Karadeniz burada kral biziz 👑
Azorun önü daha açık ama izlanda baskısı daha çok sabah daha iyidi sanki
Azor da sabaha göre daha güçlü ama
144H
SABAH
ÖĞLE
Sistem erken giriş yaptı. 🥶
SABAH
ÖĞLE
Şu ortalamayı biraz daha aşağıya çekse mart başına kadar -12 lerce olsa yağış da %100 artsa
Çok şey istiyon bea
31 ocak 2017 yılında O efsane Sistem görünüyor ama bu sistem ULL şeklinde bir italya bir asya bir Türkiye arasında gidiyor geliyor,nereye gol olacak diye merakla bekliyoruz sonunda sisteme 1 gün kala neredeyse ULL ülkemize giriş yapıyor ve gol oluyor. Ancak sistemin ana çekirdeği -42 lik çekirdek ordudan giriş yapıyor ve tahmin edin ne oluyor; orduda 15 cm kar yağarken Samsun,Trabzon,Giresun,Rize illerimiz efsaneyi yaşıyor yani demek istediğim şu bazen sistemin ana merkezine denk gelmemek lazım yoksa orası için zulüm olabiliyor
31 ocak 2017 orta ve doğu karadeniz sistemi olmuştu sanırım çünkü hiç aklımda o tarih yok
Snow Hound -44
Farkettim bunu çok iyi çok inşallah bozmaz