Söz uçar yazı kalır. Yılbaşında yaptığım analizden çok rahatsız olanlar vardı. Acaba bu arkadaşlar nerde şimdi.?
Önümüzde görünem sistem eğer bozarsa ortaya çıkarlar.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSöz uçar yazı kalır. Yılbaşında yaptığım analizden çok rahatsız olanlar vardı. Acaba bu arkadaşlar nerde şimdi.?
Önümüzde görünem sistem eğer bozarsa ortaya çıkarlar.
Pazar ya da pazartesi günü sistemin gelip gelmeyeceği kesinleşir gibi son 72 saat içine girene kadar takibe devam tedbirli bir biçimde.
Ecmwf GFS'ye göre kötü geldi ama yine de güzel vade daha uzun zaten. Eline sağlık Furkan K.
Mgm kar ikonlarını koyar bugün
Orta ve uzun vadeli de en son ayın 20sini görüyor. Devamınıda görseydi iyiydi. 😂
Bütün modeller sistem veriyor buradan gelmezse ağlarım cidden.
Mgm veriyi Ecmwf den alıyor. Ecmwf güncellemesine bağlı 10 dakika sonra başlayacak 1 saat boyunca güncellencek o da
mgm 20 sine kar ikonunu koyar demedi demeyin
2004 kışında meşhur sistemden 1 ay sonra kadar (ne kadar geçti tam hatırlayamıyorum) bir kar daha yağmıştı ve hiç fena değildi neredeyse 30 40 cm birikim yapmıştı hatırlayan var mı?
Şahsen ben karın 2004 gibi yağmasını istemem tipi şeklinde yağmıştı ve boğaz köprüsünün halatı kopmuştu o sistemde
Fazla heyecan yapmadan devam.
Ecmwf de bu sabah verirse artık gelir gibi sistem tabi gücünde falan değişim olabilir tabi
Hayırlı sabahlar hayırlı kandiller
Farklı olur artık vortex oluşumu daha çok görürüz
İnşallah olmaz bir yerde yağarken bir yer bakıyor
Athena eline emeğine sağlık bende kaçıyorum. İyi gecelerin olsun.
GFS sonuç olarak bir ara güncellemeydi. Esas olan sabah ve akşam güncellemeleridir her zaman.