ECMWF neden dondu belli oldu :D
Oyşşş pamuk gibi oldum Allahım Berat kandili hürmetine bozmadan getirsin inşALLAH
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturECMWF neden dondu belli oldu :D
Oyşşş pamuk gibi oldum Allahım Berat kandili hürmetine bozmadan getirsin inşALLAH
Athena ECMWF yi atarız
Athenama karışma dayı berat kandili hürmetine 2 modelde de sistemi indirecek. Sezon başından beri verdiği emeğin karşılığını alıyor.
Ecmwf 144 te bişey gördüm ama dayı kızıyor söylemem anlayan anlar zaten 😂
2 model aynı anda güncelleniyor tarihe tanıklık ediyoruz. 😂
Pression z 500 basınç haritasını paylaşman lazım Sistemci7
Her sene aynın hikaye acaba ne denediler .
Başkan sende Ecmwf trafosuna kediyi soktun sonra çıkartamayınca her sene aynı hikaye acaba ne denediler diye dert yanıyon burda
ECMWF akşam birazdan güncellenir öğleyi tamamlıyorlar şu an
Her sene Zonguldak yarım metre almiyormu zaten bu sistemde alacağı için tartışmaya kapalı 😂
En son 2022 22 ocak sisteminde 80 cm aldı konumum mart sistemindede iyi kar aldık o sene ondan beridir tık yok.
Bu tarihe dikkat doğulama ihtimali var veya kuzeyden sıyırma aynen ayın 16 sında olduğu gibi
Eren az biraz ağzını hayra aç yav
Hazırsanız sezonun en önemli ECMWF güncellemesine başlıyoruz...
Her şey bununla başladı Athena sen paylaşsan böyle olmazdı.
Ben ECMWF'de çalışıyorum. Saat 22.00 de hepsini beraber güncelleyeceğiz.
Orta doğu karadenizi vurur gibi
Samsun'u vurmasını isterim. Samsun konumu itibariyle çok iyi kütleler alamıyor. Anca böyle vortexlerle alacak ki yerlere iyi birikim yapsın.
Ula modelleri takip etmicem dedim beğeni atmaya diye geldim modelin paylaştığı sinoptiğe bak yav.. Değişmeden gelsin şu lütfen. Ötelenme falan olmasın.
mehmet civan ben bile burdayım sen nerdesin bu güncellemeyi kaçırdın mı yoksa
1 tane daha vortex patlar herhalde
Patladı gitti bile