Bu sisteme özel hazırlandık .
Bir ücretli veri almaya devam ettik iki kış ı kapamadık üç kısa vadeye girdik mi
Bu sefer kimin bölgesine ne kadar nasip düşecek bende yazacağım.
Açıklamalar akşam güncellemesinden sonra mı?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu sisteme özel hazırlandık .
Bir ücretli veri almaya devam ettik iki kış ı kapamadık üç kısa vadeye girdik mi
Bu sefer kimin bölgesine ne kadar nasip düşecek bende yazacağım.
Açıklamalar akşam güncellemesinden sonra mı?
Tshirt ile terleyen tek ben degildim sanırım hemde ülkenin en kuzeyindeyiz
4 gün sonra da montla üşücez çok değişik.
Modellerde tam olarak mutabakat yok herhalde hala bu da sistemi kapalı kutu yapar.
Hava mı kötü, yaşam standartları mı kötü neyi kastederek yazdın bilemedim 😊
2. seçenek
Bunun fazlası tarım ürünlerine ciddi zarar verir. Oraları bilmem ama güneyde havalar 30 dereceleri aştı. Bir anda böyle bir soğuma mahvedecek diye korkarım
Zaten mahvolmuşuz bir de kar yağdı diye mahvolalım nolcak
Ucu ucuna kaçacak Mart efsanesi olabilecekken yazık oldu.
Hafta sonu bakalım zaten hafta sonu geldi
Soğuğun bağlantısı kesilmese iyi olcak.
Modellerde bozulma var gibi değişme ihtimali var mı hala 5 6 gün kaldı vadeye Sinan
Amrabat'ın emeklerine yazık oldu valla.
İrfan Can Kahveci ve Amrabat neden penaltı kullanmıyor anlamıyorum. Tadicin ceali kalmamış zaten top oynamaya düğünümde oynatmam. Mert Hakan penaltı ne alaka?
Elinde Mart 2022’den diyagram olan var mı ?
Buyrunuz
Sistemin gücü daha iyi olabilirdi bence umarım daha iyi olur.
Eğer ki bu sistem en kötü ihtimalle gfs nin gösterdiği gibi gelsin 20 şubatta yaşadığımız yağış sıkıntısını yaşamayız muhtemel hava 30 derecelerden 2-3 dercelere kadar düşecek sağlam yağış olur gibi bu sefer
Bence gökgürültülü şimşekli fırtınayı tetikler bir anda 25 30 derecelerden 2-3 derecelere ineceğiz. Özellikle GFS nin üst seviyesi yani 500 hpa gibi olursa kesin bence.
Sıcak senaryolarda bariz azalma var
Sistem cebe kondu gibi artık gücü ne olacak o önemli GFS gibi gelmesini isterim.
Hava 30 derece nerdeyse bir anda soğuyup kar geliyor. GFS 500 hpa bakarsak ve öyle gelirse bol şimşek aktiveyeleri ve grapuel kar yağışı olasılığı çok yüksek marmara ve batı karadenizde öyle değil mi hocam Sinan