Böyle gelirse ocak ayı gider
Ocak ayı zaten gitti.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBöyle gelirse ocak ayı gider
Ocak ayı zaten gitti.
Athena böyle gelsin sitede 365 gün cezalı üye olurum.
hehe suana kadar forumda okudugum en guzel espriydi cok guldum allahta seni guldursun snow
Herkesi güldürebildiysem ne mutlu bana 🙃
Bir hafta daha sabır diyelim
20 Ocak'ta Trump koltuğa otursun. Ona kadar ara verdik. Amerika bizi haşlıyor yoksa boyna 😂😂
Kusura bakmayın ama ben bile bu kışa olan inancımı kaybettim. Burda 3 4 güncelleme üst üste modeller ayın 18 19 una neler neler verdi. Kışın başından beri modeller sürekli öteleme ve soğukları kırpma eğiliminde. Artık gerçekten model takibi bile yapmak istemiyorum. En azından kar gelirse bir anda daha çok mutlu olurum beklentiyi düşük tutmak lazım. Yaa onu bırakın diyagramlar aşırı iyi gidiyordu. Sabah güncellemelerine bakıyoruz tam anlamıyla rezalet kıyılar için kar yapacak potansiyeldeki senaryolar azalmış bile. Zaten dün zonal rüzgar haberi de can sıkıcı oldu. Bunlar benim fikrim hani kış bitti falan da demiyorum. Mart 15 gelmeden asla da bitti demem ama inancım aşırı derece de kalmadı yani
Ben beğenmedim çöp
Okumaya aşırı üşendim mehmet civan affet
Hep ucundan sıyırıyor soğuklar amerika bizi delirtmeye çalışıyor başka açıklaması olamaz Trump başa gelince modellerde düzelir herhalde 20 ocağı beklemeliyiz 😂
Athena eline emeğine sağlık. Model takip eden herkese de iyi geceler.
Dikkat ettiniz mi isaretledigim alan bir sorun var halen aynı hiç bir veri akıbeti yok orda
210H de 1025 gözüktü orda sonra kayboldu
14 Ündeki sistemi pattlattı gfs bu güncellemesi ile sabaha bambaşka olabilir tabikide
Orası öyle tabi akşam ile gece arasında çok bariz fark var ben 11 hatta 12 sinde bile beklicem ordan bişey gelebilir mi diye
120H de bile akşam ile gece arasında çok bariz farklar var. Ben 14'ünü kovalamaya devam ediyorum ordan ufakta olsa bişeyler alabilir miyiz diye ayın 11 ine kadar bakmaya devam o tarihe
Eline, emeğine sağlık Whisper dayıcım
Ayın 14'ü karadeniz kıyı kesmine sürpriz yapabilir. 10 u hatta 11 i güncellemelerine kadar takip etmek lazım diye düşünüyorum.