Şu an da öyle aşırı bir soğuk gözükmüyor modellerde hem 500 hem 850 soğukları yetersiz kalıyor.
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Snow Hound başın sağ olsun abi. Rabbim yakınlarına sabır versin mekanı cennet olsun inşaallah
Amin kardeşim.
-
Ben genç yaşta hayatla erken yüzleştim bir insanın annesini erken yaşta kaybetmesi kadar kötü bir şey yok bu hayatta. Annelerimiz yaşarken onların kıymetini bilmemiz gerekiyor çünkü günün birinde onun kıymetini bilsen de iş işten çoktan geçmiş oluyor maalesef...
Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin. Ne desek boş.
Allah rahmet eylesin
Amin.
-
Aleyküm selam ustam öncelikle başın sağ olsun...
Ben hayatın ne kadar boş ne kadar anlamsız olduğunu anlayalı yaklaşık 4 yıl geçti canımdan bir parça kayboldu gitti kaderde varsa öyle ya da böyle oluyor. Bu yaşanan olaylar sadece vesile kimimiz hastalıktan kimimiz trafik kazasından gideceğiz belki de alın yazımız neyse onu yaşıyoruz. Allah ölümün bile hayırlısını versin.
Bende anlayalı yıllar oldu ama işte insan yine de konduramıyor özellikle genç yaşımızda biri ölünce iyice konduramıyor. Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah bütün ölmüşlerimizin.
Snow Hound Athena başınız sağolsun 😔
Allah rahmet eylesin aramızdan ayrılanlara.
Hayat koşusu içinde karşılaşmaya mecbur kaldığımız durumlar maalesef..
Amin maalesef öyle ama işte genç bir insanın ölümü olunca insan daha çok konduramıyor.
-
Selamun Aleyküm bir kaç gündür sitede yoktum. En yakın arkadaşımı yaşadığı bir enfeksiyon sebebiyle genç yaşta aniden kaybettik. Yine ve yeniden hayatın ne kadar garip ve anlamsız olduğunu anladım bu sayede. Acımızın tarifi yok ve çok büyük. Sizlerden de tek ricam vücudunuzun her hangi bir yerinde bir yara olduğunda bu nasılsa ufak bir yara bişey olmaz diyip ciddiye almamazlık yapmamanız.
-
Kışı kapamakta haklıymışız Athena kar veren bir tane senaryo kalmamış sabah güncellemesinde
-
Athena 12. senaryo 2. yarıyı hareketli olarak atma ihtimalin var mı?
-
Tepemize güçlü bir soğuk vermiş ama bize gelicek mi eline sağlık Athena
-
İstanbul merkez 15.8 dereceyken
Sarıyer 6.0°
Rüzgarın gücü adınaaa
-
İstanbul kar alır diye düşünüyorum.
Nao hafif negatife inmiş. Ao ama epey toparlamış gibi duruyor.
-
Sistem ihtimali var ve devam ediyor gelecektir.
Elbet bir soğuk atak gelir ama gücü nolcak?
-
Azor biraz daha güçlü olsa bir ihtimal ama benim artık beklentim kalmadı
Benim de kalmadı ama daha neredeyse iki haftalık vade var ayın 20 sine
-
ECMWF 240H ne dersin Athena bu arada eline sağlık.
-
GFS Öğle güncellemesi tamamlanmıştır. Müsait anınızda tüm paylaşımlara beğenilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkkürler. Bu güncellemeyle birlikte bende kış mevsimini tamamen kapatmış bulunuyorum. İnşallah seneye daha iyi bir kış mevsimi geçiririz.
-