Eline, emeğine sağlık Whisper dayıcım
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ayın 14'ü karadeniz kıyı kesmine sürpriz yapabilir. 10 u hatta 11 i güncellemelerine kadar takip etmek lazım diye düşünüyorum.
-
AO;
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. NAO;
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hadi oğlum patlat bir şarkı 😂
-
Cıxx Beğenmedim Berbat Güncelleme Sabahki İle Arasında Çok Fark Var
Evet çok büyük fark var
-
Kritik saatlere yaklaşıyoruz vaziyet alın arkadaşlar 😂
-
Çağrı Erdal neden üzülüyorsun biz 216 228. saatleri bekleyeceğiz.
-
144h 500hPa
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
14 ü Doğu Karadeniz için gayet güzel geldi 500 hpa da daha güçlü
-
204H den itibaren 12H atabilirsen güzel olur Athena şimdiden eline sağlık
-
Sabahki diyagramlara göre GFS çıktısının soğuk senaryolardan biri olduğu gözüküyor, tek başına değil ama biraz daha ortalamanın düşmesi gerekiyor. Bir güncellemede "bahar" getirirken bir güncellemede "kutup" getirebilir, ne moral bozmak ne de kesin gözüyle bakmak gerekir. Ancak şu da bir gerçek hareketli günlere yaklaşıyoruz
Kesinlikle o tarihte bir sistem olacak ama hangi tarafı daha çok etkileyecek o belli değil. Karadenizin batısı mı orta ve doğusu mu bakacağız
-
8 Subat 2020 demiş ki ecmwf doğu karadenize verdi inşallah öyle gelir ben de dedim ki onun yerine gece ki model gibi gelsin tüm Karadeniz sahil şeridi etkilensin madem. Yani bölgecilik yapmadım aslında Karadeniz sahil şeridi İstanbulun kuzey ilçelerini ve boğazı da kapsıyor. Ki zaten modeli yorumladık. İstanbul'a ayın 19 u vortex vermiş mesela İstanbulda kar yağarken ben Zonguldak'ta güneşi ve akşam yıldızları seyredeceğim. İyi gelmiş model diyenlere en ufak bişey söylemedim. Bana göre de kötü mesela. Ben neden soğuğu yağışsız çekeyim ki..
-
sabah ecmwf 18 23 arasındaki sistemi doğu karadeniz odaklı demiş inşallah bu sefer olacak
Hayır gece ki GFS güncellemesi olsun. Tüm Karadeniz sahil şeridi etkilensin.
-
Trabzon Diyagramı
Samsun Diyagramı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.