Zonguldak Diyagramı Semih Ö. Zonguldakli67
Snow Hound tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sabah çok güzel çıktı vermiş gfs en ufak detay sistemi vezir de eder rezil de bunu bir kez daha söylemek lazım
Gece ki çıktı daha güzeldi bence ama sabah İstanbul için çok güzel oldu. Gece İstanbul'a yaramıyordu pek
-
Gfs bize bu oyunu önceden de yapmıştı. Sadece bir güncellemelik hükmü olan bir kar haritası görürüz ondan sonrası yine eski hal. Bu sene Afrika o kadar güçlü ki kuzeyden sarkan sistemler bir türlü bu etkiyi kırıp da ülkemize sokulamadı. Bundan sonra kırılır mı? Zannetmiyorum. Sistemler bize yaklaşırken o kadar etkisizleşiyorki ,bir adım gelip sonra üç adım geri çekilen bir etki.
Dostum 3 güncellemedir ayın 18 ine kar veriyor. İstikrar sağlama başladı
-
GFS sabah güncellemesinde istanbula vortex vermiş
-
Güzel günler yakın 10-15 gün sonra mutlu olacağız inşallah herkese iyi geceler.
-
GFS gece güncellemesi sona ermiştir takip eden ve yorum yapan bana destek olan herkese çok teşekkür ederim.
Eline emeğine sağlık
-
O değilde Doğu karadeniz'de hala kar yağıyor. 😂
-
Onu atacak kişi yok maalesef
Ne Sinan ne Sahut online değil abim..
Başka bir arkadaş bulur atarsa bılmem
Üzücü sanırım attıkları site ücretliydi
-
Kar haritası var mı? 324H kadar varsa atabilecek biri beklemedeyim
-
Bu sistemden sonra biraz toparlanma olur gibi duruyor.
-
Bu sistemden en çok yararlanan şehirler karadeniz kıyılarına yakın olan şehirler diğer yerlerde maalesef kuru soğuk var
Yüksek basınç çok şişik italya'ya kadar olsa egede 1015 görsek hayat bayram olabilirdi ama olsun daha değişir
-
276H tüm karadeniz sahil şeridi karlı süper görüntü
-
Büyük ihtimalle ilk sistem karadeniz odaklı bir sistem olacak 2. Si daha çok batıya yarayacak gibi görünüyor şu anlık tabii son ana kadar değişime açık bu söylediklerim.
Tabi ki öyle ben ayın 13 ü 14 ü gelmeden sistem geliyor asla demem. Çok gördük efsane olacakken kestane olanları. Modellerin bazen siklonları göremediğini sonradan yerinin değiştiğini falan filan
-
Batılama veya doğulama olayları 3 gün kala bile çok gördük o yüzden takibi elden bırakmamak lazım ancak Ao ve Nao verilerine de bakarsak sistem gelmeli o tarihlerde
-
10 günlük vadede bu kadarını da görmek güzel. 360. saatte vermiyor en azından model soncu GFS