Kilimli başlamış olmalı
Başladı da beklediğime değecek bir yağış yok şuan
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKilimli başlamış olmalı
Başladı da beklediğime değecek bir yağış yok şuan
Snow Hound Sizin orası yarım saat 1 saate kopacak zorttex geliyor
Kopsun tufann artıkk kaç saattir bu kütleyi bekliyorum
Klâsik yağış olmalı,benim bildiğim gelir kar, saatlerce yağar da yağar
Neymiş o anlık pata küte eder kaçar,sonra bekle bakalım kütle mutle 😁😁
Kuru soğuktan iyidir dayi. Deniz olmasa bak onu da alamazdık iç kesimler kuru soğuk çekiyor
Tam da güzel saatte geliyor yerler buz oldu. Yere direkt yapışcak kütle kalitesi inşallah iyi olur. Aguney Semih Ö. Zonguldakli67
https://www.aktip.com.tr/bartin-canli-yayin Bartından haber alınamıyor
Bize gelecek mi sence? 🥶
Uydu görüntüsü 23.00'da güncellenecek. Bartın tarafını vuran kütle bize doğru gelmeye devam edecek mi bakalım.
Radara bakınca geliyor gibi duruyor açıkta kütlelerin gücü artıyor. İnşallah vuracak gümbür gümbür.
Bartın ve Amasra kopmaya başladı çoktan inşallah zonguldakta kopacak kütleyi bekliyoruz.
Gece yarısı batı karadeniz izobar kırılmasıyla birlikte yoğun kar alabilir
O haraketi yapmasaydı daha iyi kar yağardı gibi ya kopardı ortalık
Dönüş hareketi ile hem Zonguldak hem Düzce'yi vuracak sanki
Bir dönüş hareketi var. Bakalım düzceyimi vuracak bizi mi vuracak
Bizi vurmazsa sistem çöp olur valla
Kurucaşile, Cide tarafı 5 saattir kesintisiz dek alıyor. Sistem az daha batılı gelseydi o yağış bizimdi
Bartına doğru girmek üzere.
Kurucaşile, Cide tarafı 5 saattir kesintisiz dek alıyor. Sistem az daha batılı gelseydi o yağış bizimdi
Bize de gelecek gibi duruyor ama batıya doğru ilerliyor arkasında da denizde üremeye devam ediyor.
Hava fena ayaza çekti. Her yer buz oldu. Yarım saat sonra iyi yağış bırakacak bir kütlemiz geliyor. Ara ara bu kütleler bizi ziyaret edip yoğun yağış bırakacak
Doğudan gelen canavarımız var taraya taraya batıya doğru hareket ediyor gibi
Doğudan batıya taraya taraya geliyor. Semih Ö. Zonguldakli67
2021 Şubat siklonik kar yağışlı sistemdi ancak sıcaklık yetersiz kaldığı için rakım sistemi olmaktan öteye geçemedi. O yüzden Eren çok kar görmüş wriscuttern az kar görmüş diye yorumladım.