Bence gayet iyi artık izobarlar bakın
THE_AZOR tarafından yazılan gönderiler
-
-
Athena kusura bakma
-
Eline sağlık heyecanını anladım bizde güncelleme bitmesini bekliyorduk.
Ah be düzeni altüst ettim
-
Ve takibin en can alıcı verisi geldi bugün bütün güncellemeler İstanbul dedi
ECMF KAR TOPLAMI Akşam
Atış serbestBatılama bariz
-
Sistem kendine yeni bir senaryo yazıyor akşam diyagramında bunun tiyosunu vermişti
Gerçek senaryo cumartesi yazılır
-
Şubat 24 kadar İstanbul da kar yok diyen bünyamin ve Hüseyin öztele gelsin bu güncelleme
-
Devlette millete hayırlı olsun blokajda geldi
-
Ne blokajmı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Blokaja doğru adım adım ilerliyoruz
-
Doğru Sinoptiği çarşambadan önce alamayız 120-180 saatler arası ıcon daha başarılı
-
200 km daha güneye inse tamam olacak
-
Karşılaşabileceğimiz en kötü doğa olayı depremin yaraları sarılır zamanla çok şey düzeltilebilir .
Düşük ihtimal de olsa bu yanardağ patlarsa etkilerini uzun süre atamayız
-
Bu Helen yayında hareketlilik var son 1 haftadır
Bu deprem yayı medeniyetleri yok etti hatırlarsanız 9 şiddetini kadar deprem üretebilecek dünyadaki ender noktalardan
Ege ve Akdeniz bölgesine dikkatÖzellikle oluşacak tsunami ye karşı Ege kıyılarında büyük yıkım olur
-
Hocam şimdiden sormak doğru değildir mutlaka fakat Türkiye ihtimali yüksek mi sizin gözünüzde ?
Ve bu ihtimal gerçeklirse sizce ülkemizin hangi bölgesi daha şanslı olur
Elimizdeki dar alan modellerle verileriyle bu senaryo yazılamaz bir niyetini beli etsin Şubat 8 gibi yeni verilerle yaparız tahminimizi
-
İlk bir hafta Sinoptik haritalarında gider gelir önemli olan 1 hafta sonradan başlar 240 saatin içine alalım ilk önce