Sonbahar mevsiminin ilk verileri gelmeye başladı veriler Eylül Ekim aylarında Avrupa kıtasının sıcak tarafta kalacağı yönünde birde çıkan ilginç bir sonuç var Ekim ayında yurdumuzun yükseklerinde kar görülme ihtimali çok yüksek gözüküyor.
THE_AZOR tarafından yazılan gönderiler
-
-
Vavv Azor vurdu geçti orayı helal
-
Gfs gibi gelecek İspanya daki a.b hortladı
-
Önemli olan sonuç ne olacağı çarşambaya kadar gezinir ondan sonrasına -2 daha koyun
-
-
Yoksa BLOKAJMI geliyor
-
Sihirli kelime BLOKAJ
-
Bu sistem geleceğini 6 ocakta ilan etti önümüzdeki günlerde çok daha dehşet sinoptikler göreceksiniz bu neki
-
Ne olacaksa 15- 23 arası olacak (O SENE BU SENE)
-
O gün bütün Ülkem yağmur yağmadan ıslandı
Saygı ve özlemle anıyorum 🙏❤️
-
Türk milletinin tarih yolculuğundaki varoluş mücadelesi cumhuriyetin ilanı ile taçlanmıştır.
Bağımsızlık düşüncesi ile inşa edilen Türkiye Cumhuriyeti, istiklal mücadelemizi zafere ulaştıran birlik ve beraberlik ruhunun büyük eseridir.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.
100. yıl yolunda Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.
-
Ramazan Bayramının güzelliğini ve bereketini yaşadığınız, sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar dilerim.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ayın 8 i için ikon neredeyse ukrayna kıyılarına uzanan bir dek bandı öngörmüş... 🥶🥶
The FİNAL
-
2012 sisiteminin benzerini yaşayacağız fırtına bu sisteme damgasını vuracak 5 atom bombası büyüklüğünde dediklerinde gülmüştümm ama kısmen doğruymuşş
-
Ben daha da doğulamasını bekliyorum hocam sizce doğularmı ?
80 km daha lazım