Anadolu yakası gömülecek gibi gözüküyor doğru mu hocam?
Bugün ki gibi değil ama örtüye katkı yapacak
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAnadolu yakası gömülecek gibi gözüküyor doğru mu hocam?
Bugün ki gibi değil ama örtüye katkı yapacak
Salı akşamı İstanbul'da dek resitaline devam
27 Aralık'ta yaptığım tahminimde hedefe doğru ilerliyoruz
Şimdi sıra büyük sistemde Ocak ayının son günlerine hazır olunn belkide Şubat'ın İlk günleri
Şubat ayının ilk günlerinde sistem beklediğimi söylemiştim ama büyükmü olur küçükmü olur şuan belli değil arkasından bir sistem daha gözüküyor 6-8 Şubat
Gfs ile ayrı dünyadalar
Son güncellemelere baktım Avrupa yakasına yağan karın ancak yarısı yağabilecek ama bundan sonraki dek yağışlarının nerdeyse bütünü Anadolu yakasına yağacak.
Son ıcon güncellemesine göre vortex in güçlü tarafını Avrupa... kar yağışının güçlü kesimini Anadolu yakası alacak
Kemerleri bağlayın uçuşa geçiyoruz 500 hpa -45 hatta -50 ölçülebilir etkili ve sürekli kar fırtınası başlıyor yaklaşık 8-12 saat arası sürecek öncelik daha öncede yazmıştım Tekirdağ saray dan başlayarak İstanbul'un öteki ucuna kadar etkinenecek tabi bu alanın 200 km çevresindede kar katmanına katkı yapacak
Çamlıca tarafları vortexten ne kadar etkilenir
Vortex orası için geliyor desem
Arkadaşlar vortex dediğiniz ne ben biraz cahilim de bu konuda😄
Bak bu oluşum fırtına ve yağış üretir döne döne geçtiği yeri pert ader halk dili anlatımı oldu birazz
Vortex gece güncellemesinde gücünü arttırmış gözüküyor süreside bir tık artmış
Icon gece güncellemesi
Kütleler ne zaman yoğunlaşıp bize doğru gelecek acaba? Ve gece sizce uykusuz kalmaya değer mi?
Sistemin en yoğun hali sabah 9 gibi başlıyor gece boyunca aralıklı ama daha sık kar yağacak
Aynen dediğiniz gibi de olur.
Yoğun etkilenme olayı yok İstanbul gibi ama bulunduğunuz yerdeki süren kar yağışının etkisini artırmaya yetecektir gücü
Siz maçı trabzonda oynanacak sandiginiz için trabzon icin tahmin yapmissiniz hocam
Şu atmosfer olaylarına o kadar odaklanmışımki futbolu unutmuşum
Bu soru cevaplandı bir arka sayfada sıkıntı yok erteleme olmaz
Akşam gs ts maçını etkiler mi bu yeni oluşan kütleler acaba
Sıkıntı yok Trabzon da yağış gece başlayacak