Arkadaşlar vortex dediğiniz ne ben biraz cahilim de bu konuda😄
Bak bu oluşum fırtına ve yağış üretir döne döne geçtiği yeri pert ader halk dili anlatımı oldu birazz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArkadaşlar vortex dediğiniz ne ben biraz cahilim de bu konuda😄
Bak bu oluşum fırtına ve yağış üretir döne döne geçtiği yeri pert ader halk dili anlatımı oldu birazz
Vortex gece güncellemesinde gücünü arttırmış gözüküyor süreside bir tık artmış
Icon gece güncellemesi
Kütleler ne zaman yoğunlaşıp bize doğru gelecek acaba? Ve gece sizce uykusuz kalmaya değer mi?
Sistemin en yoğun hali sabah 9 gibi başlıyor gece boyunca aralıklı ama daha sık kar yağacak
Aynen dediğiniz gibi de olur.
Yoğun etkilenme olayı yok İstanbul gibi ama bulunduğunuz yerdeki süren kar yağışının etkisini artırmaya yetecektir gücü
Siz maçı trabzonda oynanacak sandiginiz için trabzon icin tahmin yapmissiniz hocam
Şu atmosfer olaylarına o kadar odaklanmışımki futbolu unutmuşum
Bu soru cevaplandı bir arka sayfada sıkıntı yok erteleme olmaz
Akşam gs ts maçını etkiler mi bu yeni oluşan kütleler acaba
Sıkıntı yok Trabzon da yağış gece başlayacak
Bugün dekler günboyu özellikle Marmara'nın doğusunu etkilemeye devam edecek ardından bu gece siklon destekli bir oluşumun etkisine gireceğiz İstanbul'un tamamı zamanla Bursa , Balıkesir bu yağışın etkisine girecek Marmara'nın doğusunu söylememe bile gerek yok diye diüşünüyorum birikim olayına gelince bu geceden itibaren olan karın üstüne İstanbul'da 10 ila 25 cm arasında artı birikim bekliyorum keza bursa ve marmaranın doğusundada
Son uydu görüntülerinde dek bantlarının Ukrayna'ya kadar uzandığını görmek mümkün
yarınki yoğun yağış anadolu yakasında kaç gibı başlıyacak acaba,sabah işe gidenler için soruyorum
Yağış gece başlayacak pazartesi öğle saatlerine kadar devam edeceği bekleniyor yarın sabah çoğu kişi işyerlerine ulaşamayabilir.
Pazartesi Esenyurt ne olur
Şehrin tümü pert o gün
Şu görüntü de Kocaeli İl genelini etkileme şansı nedir ?
sistemin en güçlü olduğu anlarda batısıda faydalacaktır doğusuna gelince zaten dek bandı doğulayarak ilerliyecektir
Icon gece güncellemesi
Her güncelleme de ayrı bir güzeleşiyor pazartesi şehri felç edecek yağış geliyor dek bandının uzunluğu yaklaşık 1.000 km belkide daha fazla
Ecmf sistemin en aksiyonlu bölümünü diğer modeller gibi kordinatlardan verdi
Yarın sokağınızda bir sürü kardanadam olacak.
Alakası yok ecmf 240 bakın birde gfs ye