neyseirşeye yorum yazmamaya karar vermiştim ama neyse azor hocam gem kaç senedir Ecmf yanına cekmemismidir
UNuttunuz galiba geçen seneki Ocak sistemin'dede gem ısrar etmişti ama dediğinizde %51 haklısınız ecmf uyar zamanla
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturneyseirşeye yorum yazmamaya karar vermiştim ama neyse azor hocam gem kaç senedir Ecmf yanına cekmemismidir
UNuttunuz galiba geçen seneki Ocak sistemin'dede gem ısrar etmişti ama dediğinizde %51 haklısınız ecmf uyar zamanla
JMA efsane çıkmış gem gibi Çin modeli
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Çin değil japon ama gerçekten de başarısızdır
Efsane olacağını zannetmiyorum. Fazla ümitlenmeyin. 22 aralık kazığının, sisteminin hüsranı henüz dinmedi
22 Aralık sistemin neresi kazık ülkemizin %70 kar yağdı
İtalyanlar bile sistem sizin diyor telaşa gerek yooookkkkk
Sıcaklık
Yağış
Bu yaşadığımız sistemi ilk gösteren gem modeli yılbaşı sistemini alın bu sistemde sizin diyor
Hemde tamda sistemin girmesi gereken yerden noktatan.
Kral her zaman gem🏃♂️🏃♂️
Bu yaşadığımız sistemide ilk doğru gösteren de gem di
Aslında sistem belli geliyor rahat olun sinoptik pazartesi anca oturur
Eps den destek geldi 2021 efsanesine az kaldı unutmayın efsane kolay gelmez
Senaryo bize dönüyor cumaya kadar vakti var bu sistemin ........efsane kolay gelmez
24 saat önce yazdığım gibi efsaneler kolay gelmez daha bu başlangıç
5 Ocak tarihine kadar kar birikimi
Tek rakibimiz Alaska
A.o nao verdi sistemi hayırlı olsun sinoptiklerde yavaş yavaş verecek merak etmeyin.
Gfs güncellemesinde ne dedim ben
A.o nao verdi sistemi hayırlı olsun sinoptiklerde yavaş yavaş verecek merak etmeyin.
Herkes iyi seyretsin bugün,yarın sistemi verecek gfs
mükemmel kar yağıyor CANLI