Senaryo bize dönüyor cumaya kadar vakti var bu sistemin ........efsane kolay gelmez
THE_AZOR tarafından yazılan gönderiler
-
-
İstanbul Sarıyer
-
Ocak sisteminin oturmadı cuma gününü bulur sabredin biraz %70 bizim %30 İtalya nın
-
Boğaz hattında başlayan Anadolu yakasına uzanan hatta kar yağışı başladı
-
Beşiktaş'ta kar yağışı başladı
-
Ve başladı
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Dek mekanizması işliyor deniz suyu sıcaklığı ve 2mt sıcaklık farkı yaklaşık 11 derece sürpriz yapacak
-
-
Yılbaşı karmı var
-
Bu durum bu tarihten en az 20 gün sonra oluşur. Ocak sonunu bulur
20 günmü bunu inceleyin isterseniz
-
bir yerlere çok fena patlyacak inşallah bu bizim coğrafya olur
-
Bu kış bir yerlerinde bir tarihlerde kar fırtınası sinyalleri var haberiniz olsun.
-
Ben 300 saatte bakmam 8 aralıktan sonra kaç saat olmuş ona bakın 300 saat beni kesmez
-
fantazi falan yapmıyor yılbaşında kar var bakın verdiğim tarih
-
23 Kasım'da yaptığım tahminimin arkasında olduğunu söylemiştim modeller sistemi kuşada döndürür efsaneyede çevirir 21 de dediğim sistem sistemler silsilesinin başı... sistem 3 aşamadan oluşuyor Ocak 5 beklediğim sistem efsane olma yolunda ama bir bakarsınız 3 de efsane olur bu sistemlerin konumuna göre değişecek.
10 Aralık'ta yaptığım tahmin emin adımlarla hedefe doğru ilerliyor
Bunu birkaç veriyle paylaşmak istedim girdabın dağılma tarihlerinde sistem alacağımızı tahmin ediyorum sistem orta Avrupa dan yol alıp üzerimizde sistem oluşturmasını bekliyorum