THE_AZOR hocam doğu karadeniz için nasıl olucak bu sistem kıyılar etkilenecek mi
En kötü senaryonun biri bu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur
THE_AZOR hocam doğu karadeniz için nasıl olucak bu sistem kıyılar etkilenecek mi
En kötü senaryonun biri bu
Karadeniz bölgesi metreleri hazırlayın
Geceye göre daha iyi bizim coğrafyada ısrar etmesi önemli yılbaşı en serti gelicek gibi duruyor
Senelerdir yaşayoruz bunu umutsuzluğa kapılacak bir şey yok
Saçmalığa doğru ilerliyor sabah efsane çıkar merak etmeyin
Sorun yok gibi
hocam şu yeşil kısımlar kıyılar sahillermi oluyor? renk yağmurda onu demiyorum karadeniz doğusundaki
evet ama 1 gün gecikmeli oralarda nasibini alır
varmı bu sahneleri özleyen 240 ecmf
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Saatide verseydin başkan😅
Bu ermişliğe giriyor yalnız
GFS kar haritası
10 gün var daha ?
10 günmü var ben sistemi 20 gün öncesinden yazdım kasım sisteminizde 33 gün öncesinden yazdım bende soru işareti olmaz
Kaç gündür ne diyorum sistemler silsilesi geliyor diyee :kardan adam:
biraz daha beklemeyi düşünüyordum ama şöyle söyleyeyim aralığın 10 itibaren soğuklara hapsolacağız İstanbul için sınırda sistemler gibi dursada özellikle 15 sonra yer yer süpriz yapacak noktalar var
Özellikle Aralık ayının son haftasında bomba saklı hadi bunuda vermiş olayım.
12 Kasım'da yaptığım tahmin tam bu tarihleri anltıyordu elde var 1 Aralık son hafta demişim buda 2 yılbaşı kar var dedim inşallah buda gerçekleşirse ettimi buda 3/3 kasım ayında da aynı skor 6/6 amatör meteorolog kulvarında emin adımlarla yoluma devam :olumlu:
THE_AZOR iyide hocam ens 360. Saat modeli 192. Saat.Ens müthiş bu arada.
Tam Efsane-Semih hocanın verdiği tarih.
Sürecin uzunluğunu düşünebiliyor musun bu daha iyii
ECMF verileri birbiriyle çok çelişkili ilk haritaya göre batıya yönelmesi imkansıza yakın