Güncelleme kazası diyelim
THE_AZOR tarafından yazılan gönderiler
-
-
14 günlük kar haritası
-
Atmosfer bizimle maytap geçiyor yanlış senaryo bu akşamki güncelleme.... bence bu sistemleri en iyi okuyan Gem
-
AZOR'un bukadar güçlü olduğu sinoptikle en az 3 level daha güçlü gelmesi lazım saat olarak 240 altına inmemiz lazım biraz daha sabır sistem nasıl olsa bizim.
-
Efsane yarış efsane şampiyonluk
Bravo VERSTAPPEN :kas:
-
Formula 1 nefes kesen yarış var 1. Son turlara kaldı hadi verstappen :kas:
-
İtalyanlar kıskançlıktan kendileri çizmişler haritayı......Çok güldüm yaa
-
Şu an için efsane bir sistem adayı
-
Yanlışım varsa biri düzeltsin 2016 anımsatıyor sistem
-
Bu güncelleme de batı Karadenizdr 120 cm gören yerler olur
-
En az 4 gün aralıklarla dek görürüz bu güncellemeye göre birde hesaplayamadıkları var onu söylemiyorum bile
-
Bugünlü çıktısında a-o bile aşırı negatife indi görülmemiş bir kararsızlık var artık güncellemelerde %80 bize verecektir saçma güncellemelerde kararsızlığı kapılmayın Aralık 15 sonra kış başlıyor ve en az 3 hafta sert bir soğukla karşı karşıyayız.
-
Daha önceki yazılarımdada söyledim sistemler silsileine hazır olun bu senenin ilk sert sistemi bizim coğrafyaya iniyor Amerika'dan ve Avrupa'dan önce kusursuz olmayacak bunu bilin Ocak ayının 12 kadar donacağız .
-
gfs 2 güne sistemi oturtur gem farklı çizgide gidiyor arası bir şey gelecek ilk sisteme takılmayın asıl sistem 25 Aralık ve Ocak başı
-
Yağışlı bir periyoda giriyoruz
Marmara bölgesinde1 haftada ortamda 60 ila 75 mm yağış olacak. Yağış özellikle Marmara, Kiyi Ege ve Akdeniz Karadeniz kıyılarında etkili.